2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7710 بازدید | 217 پست
چرا رسیک‌می کنید عکس می زارید؟؟؟ این خیلی واسم سواله از کجا می دونید یهو مثلا خواهرشوهرتون اینجا ن ...

لحنم با تندی نیستا کاملا سواله برام

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
اصلا حسش نیس یبار دوسه سال پیش گذاشتم  البته چندبار گذاشتم  دیگه نذاشتم  ما خوشجگ ...

❤️❤️حیف من دو سه سال پیش نبودم ببینم😟😟

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان استاتر عکس گذاشته ؟ 

من نمیبینم! 

شما رو هوا نظر میدید ! 

گذاشت برداشته ! 

باش دوستید دیدیدش ! 

قضیه چیه ! 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
لحنم با تندی نیستا کاملا سواله برام

نمیدونم دلو زدم به دریا از فامیل که نمیتونم بپرسم خوشگلم یا نه چون نقطه ضعف میدم دستشون جلو سوهرمم که اینقد خودمو تعریف میکنم نمیدونه همچین حسی دارم از مامانمم میپرسم چون مادره میگه تو خوشگلترین دختر دنیایی

شما نباید. بزاری جلوی همسرت. میگن؟ ایشون چی میگن؟؟

جلو شوهرم بگن شوهرم درجا جوابشونو میده ومعتقده که اونا زشت وکاملا حسودن به همین دلیل به حرفشون بهایی نمیده

خانواده شوهر منم همینطورن با اینکه ازهمه نظر فرسنگها از هم فاصله داریم از نظر فرهنگی تحصیلات اقتصادی ...

والا خواهر شوهرم یه دختر داره ۱۸ سالشه ۹۰ کیلو شوهرم کرده همچین میگه میبینی دختر چه نازه خوشگله خیلی خوشتیپه اله بله 

نمیدونم دلو زدم به دریا از فامیل که نمیتونم بپرسم خوشگلم یا نه چون نقطه ضعف میدم دستشون جلو سوهرمم ک ...

می دونم گلم‌اما خیلی دلم میخواد به کسایی که درد و دل می کنم بگم عکس نذارید

یه وقتایی دخترای مجرد یا کسایی که درد دل ندارن عکس می ذارن اونا هیچ واسه سرگرمیه....

اما اونا که درد دل کردن یا مواردی مثل شما...به نظرم نکنید اینکارو ....نه عکس و نه جریان زندگی و اسم ها کامل...

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

میشع دوباره یذاری من ببینمت

فقط میخوام ببینم خانواده شوهرت به چی میگن زشت

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺