سلام عزیزم
بین مهدهای شهرآرا و گیشا و امیرآباد من مهد ققنوس رو انتخاب کردم تو گیشا
اونایی که بررسی کردمو میگم بدونی:
گیشا:
ققنوس: برنامه و محیط جذاب، هدفمند و از نظر روانشناسی کودک حرفهای. کلاس درس کمی کوچکه اما فضای فعالیتها خوبه. بازیها خوبه و بچههاش خیلی شاد بودن. شهریه حدود ۱۳ و نیم برای تا ساعت ۲ و برای ساعت ۵ ۱۵ و نیم
نارسیس: اینستاشونو چک کردم، تمیزی و تنوعش جالب بود اما سه تا مشکل داشتم باهاش: یکی تولدای لاکچری بچهها، یکی کلاسای دانا که اطلاعات غیرمرتبط با سن کودک میداد بهشون و آموزش بسیار بدی بود! و آخریش رنگ آمیزی اشکال آماده که کلا رد شده در آموزش هنر به کودک و تبعات داره
گلستان: محیط تمیز و پرسنل مهربان و با ادبی داره، اما بچهها آروم بودن و شادی اصلا توشون دیده نمیشد )من ۳تا بچه رو دیدم اونم پسر!). با کتابای کمک آموزشی برای آموزش کار میکردن که برای کودکستان خیلی بده. در معارفه کلمهای از خلاقیت و برنامههاشون برای پرورشش حرف زده نشد و اولویتشون فقط مهر به گودک بود وسایل بازی زیاد داشت اما مثل خانه کودک بود و وسایل هدفمند نبود فقط جهت سرگرمی تکراری. اگر ققنوس نمیرفتم انتخابم اینجا بود شهریه حدود ۱۲ و نیم
شهرآرا:
مهدشهرآرا: از روی اینستا بزنامههاشون جذاب و متنوع نبود و با بچهها ویدئوی ترندی اینستا گرفته بودن که خوب نبود به نظرم. شهریهاشو یادم نیست ولی پایین نبود
مهد مهرگندم: مال بانک کشاورزیه و کودکستانش ظرفیت نداشت
ملودی باران: محیطش وسیله زیاد داره ولی کارهاشون سطحیه. آموزش زبانشون خوب نبود. بازدید حضوری نکردم شاید تو بازدید بهتر باشه
امیرآباد: نرفتم فقط از یکی شنیدم مهداش خیلی خوب نیست ولی نرفتم که بدونم چطورن.
ستارخان:
گلسرخ رو رفتم شهریه ۸ و پانصد تا ساعت ۱۲ و حدود ۱۰ تومان تا ساعت ۲
فاجعه بود! بر خیابان و تمام پنجره و توری سیاه. در باز شد بوی نم میزد بیرون. راهروهای تنگ. اما کلاساشو از مانیتور دیدم بزرگ ودن. بچهها اکثرا پراکنده بودن و به نظر میرسید مربیا سعی در سامان دادنشون داشتن اما بدون مهارت.
برنامهی آموزشیشون بی محتوا )مثلا خمیر بازی یکی از آیتمها بود!!!!)
یه بچه اومد که چسبیده بود به مادر و نمیخواست بره تو، دوتایی ریختن سرش و کارا و حرفای عجیب برای دعوتش، بچه بیشتر گیج شده بود! اصلا نمیدونستن چه کار باید بکنن درصورتی که این از ساده ترین اصول مهده.
با کتاب کار میکردن که خوب نیست برای کودکستان.
کاربرگ بچههارو خواستم مِس مِس کردن و آخرم نشون ندادن.
آراستگی ظاهری کادر مناسب نبود.