2777
2789
عنوان

فیلر لب

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 35 پست
نه چون تو زندگیمون خیلی دعوا و درگیری زیاد داشتیم. بعد کلا فکر می کنه من دشمنشم. الانم میگه تو اگه م ...

هرچقدم دعوا داشته باشین بازم دلیل نمیشه اینقد بی مسئولیت باشه نسبت به بچه هاش ، همه زندگیا دعوا دارن،،، شرایط سختیه خدا نصیب هیچکی نکنه، منم تقریبا شرایطم مث توئه ولی من یه بچه دارم، البته شوهر من خیلی خیلی خیلی بدتر از شوهر تو هست ، 

بهت پیشنهاد میکنم تا قرون آخر نفقه و مهریه رو ازش بگیر و اصلا کوتاه نیا، شکر خدا خودشم که داره طلاقت میده بره گورشو کم کنه چون از اون آدم برا تو شوهر درنمیاد برا بچه هاتم پدر نمیشه،، بچه هاتم ول نکن چون پدرشون خیلی بی مسیولیته، خدا برات جای دیگه جبران میکنه مطمئن باش، خودتم که شاغلی با حقوق خودت و مهریه و نفقه بچه هات یه زندگی مستقل و جدید بساز 

هرچقدم دعوا داشته باشین بازم دلیل نمیشه اینقد بی مسئولیت باشه نسبت به بچه هاش ، همه زندگیا دعوا دارن ...

تایپکاتو خوندم. واقعا چقدر شبیهیم این مردا چشونه. به خدا من قیافه ی معمولی دارم زشت نیستم. خانواده ی اروم وبی دردسری دارم. بدون دعوت هیچ وقت مادر پدرم خونه عروس داماد نمیرن. خودمم که معلمم هم دختر دارم هم پسر. قانع بودم تو زندگی تمام حقوقمو جمع کردم تازه خونه هم خریدم نصف مهریه ای که بهم داده مونده. ولی پاشو مرده تو یه کفش طلاق. منم فقط با گرفتن حق و حقوقم گفتم طلاق بده. چاره ای نداشتم مدام میگه طلاق. تازه تمام اعضای خانوادش مخالفن. من و خوب میشناسن می دونن مقصر پسرشونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تایپکاتو خوندم. واقعا چقدر شبیهیم این مردا چشونه. به خدا من قیافه ی معمولی دارم زشت نیستم. خانواده ی ...

بی لیاقته بزار بره جایی که حد و اندازشه! خدای تو هم بزرگه ،،،اراده بکنی بهترین ازدواجم میکنی دوباره ..چون شاغل و تحصیل کرده ای،،،

چقد خوب که خونه هم داری ،، پس چرا جدا زندگی نمیکنی؟

من منتظرم یه چیزی بهم بده برا مهریه بتونم یه خونه بگیرم با دخترم زندگی کنیم ولی توی این دوسال حتی یه سکه هم نداده الانم انداختمش زندان ولی بازم حاضر نیس یه قرون بده،، نفقه بچه رو هم نمیده 

بی لیاقته بزار بره جایی که حد و اندازشه! خدای تو هم بزرگه ،،،اراده بکنی بهترین ازدواجم میکنی دوباره ...

هنوز زندانه؟ من خانوادم نمیزارن جدا زندگی کنم. مجبورم با اینا باشم. به خاطر همین سخته اعصابشون نمی کشه هم پیرن هم میگن بچه های همون پدر هستن. شوهر منم افتاد زندان شش تا سکه داد و ۵۰ تومن نفقه برا خودم برا بچه ها چیزی نداد منم دیگه پیگیر نشدم. تو تایپیکام هست من نمی خواستم بیفته زندان ولی شد. خودک از قبل با حقوقم طلا داشتم چهار تا هم سکه های مهریه رو دادم یه اپارتمان ۱۲۰ متری البته قدیمی گرفتم. خدا رو شکر بازم. ولی زندگیم رفت. حیف بچه هام

هنوز زندانه؟ من خانوادم نمیزارن جدا زندگی کنم. مجبورم با اینا باشم. به خاطر همین سخته اعصابشون نمی ک ...

اخه با دوتا بچه که اصلا منطقی نیس پیش خانوادت بمونی!!! بچه هات حریم خصوصی میخوان بالاخره! یعنی حتی نمیزارن بغل دستشون یه خونه بگیری؟

اره هنوز زندانه،، نزدیک به دوماهه،، با اینکه خیلی ثروتمنده ولی بازم حاضر نیس چیزی بده،،،بچه رو هم که نمیخواد 

ناراحت نباش عزیزم زندگی همینه ، بالا پایین داره،،، شاید اونور زندگیمون یه اتفاق بهتر منتظرمونه

ناراحت بچه هاتم نباش ، وقتی مامان به این خوبی دارن یعنی خوش شانسن

من خیلی وقته تاپیکاتو میخونم

خیلی برات ناراحت میشم وقتی میبینم اونقد غصه میخوری 

هیچی خونه ی جدا اجاره کرده در حد ۸۰ متر و من مشکلی ندارم از این بابت. جهازمو برگردوندم خونه بابام خو ...

عب نداره ی مدت خانوم پار دندون روجیگر بذار شاید ادم شد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم