2777
2789
عنوان

فیلر لب

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم از این جور آدما بهم میخوره

حالا مگه چی شده دوستان لطف کردن نظراتشونو گفتن راهنمایی کردن. تو چرا انقد زود قضاوت میکنی مگه چی شده حالا؟ بدونن برگشتم گرهی از مشکلاتشون باز میکنه؟ اگ میدونستم انقد پیگیرین میومدم میگفتم

شدیدا تعصب خونوادشو داره، حتی طرف جاریمو میگیره و میگه کاش تو هم مثل اون بودی. اون چجوری ساخت با پدر و مادرم ولی تو رفتی شکایت بازی کردی. موقع دعوا قشنگ خودشو از چشمم میندازه میگه من اول اشتباه کردم تورو گرفتم ، دوم اشتباه کردم گذاشتم بچه دار بشیم ، سوم اشتباه کردم بهت برگشتم. اخلاقای بدش شدید تر ادامه دارن. اخلاقای خوبش هم باز هستن. هیچی هیچی عوض نشدا ولی از نظر مالی بیشتر منو توی تنگنا میذاره. واسه اینکه یه بسته اینترنتی ۷ گیگ ماهیانه بخره صدتا خط نشون میکشه که تاااا سر ماهه ها وای پول ندارم وای ال شد بل شد. منم که بخاطر بچمون کارمو فعلا نمیرم. ولی اون فک میکنه وظیفمه و خونه داری وظیفه منه. ولی هودش دو شیفته میره سرکار قایمکی هم میدونممم پولم پس انداز میکنه واس خودش.

شدیدا تعصب خونوادشو داره، حتی طرف جاریمو میگیره و میگه کاش تو هم مثل اون بودی. اون چجوری ساخت با پدر ...

خوب شماهم ک یادمه شرایط طلاق و رفتن خونه مادرت نداشتی درسته؟

پس سعی کن با سیاست زنانه درستش کنی

خوب شماهم ک یادمه شرایط طلاق و رفتن خونه مادرت نداشتی درسته؟پس سعی کن با سیاست زنانه درستش کنی

اره شرایطشو ندارم. بچمم خیلی کوچیکه هنوز. مجبورم یه مدت بسازم

اره شرایطشو ندارم. بچمم خیلی کوچیکه هنوز. مجبورم یه مدت بسازم

سلام عزیزم سعی کن باهاش بسازی به خدا خیلی سخته. منم کارام داره تموم میشه داریم جدا میشیم با دو تا بچه. 

بچه ها موندن وسط

اخه دردش چیه مرتیکه!!!!!پای کسی در میونه؟

نه چون تو زندگیمون خیلی دعوا و درگیری زیاد داشتیم. بعد کلا فکر می کنه من دشمنشم. الانم میگه تو اگه می خواستی سازش کنی مهریه و نفقه از من نمی گرفتی. دیگه خسته شدم دو ساله با بچه هام خونه ی پدرم هستم. گیر افتادم نه می تونم بچه ها رو ول کنم نه نگه دارم