بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شدیدا تعصب خونوادشو داره، حتی طرف جاریمو میگیره و میگه کاش تو هم مثل اون بودی. اون چجوری ساخت با پدر و مادرم ولی تو رفتی شکایت بازی کردی. موقع دعوا قشنگ خودشو از چشمم میندازه میگه من اول اشتباه کردم تورو گرفتم ، دوم اشتباه کردم گذاشتم بچه دار بشیم ، سوم اشتباه کردم بهت برگشتم. اخلاقای بدش شدید تر ادامه دارن. اخلاقای خوبش هم باز هستن. هیچی هیچی عوض نشدا ولی از نظر مالی بیشتر منو توی تنگنا میذاره. واسه اینکه یه بسته اینترنتی ۷ گیگ ماهیانه بخره صدتا خط نشون میکشه که تاااا سر ماهه ها وای پول ندارم وای ال شد بل شد. منم که بخاطر بچمون کارمو فعلا نمیرم. ولی اون فک میکنه وظیفمه و خونه داری وظیفه منه. ولی هودش دو شیفته میره سرکار قایمکی هم میدونممم پولم پس انداز میکنه واس خودش.
نه چون تو زندگیمون خیلی دعوا و درگیری زیاد داشتیم. بعد کلا فکر می کنه من دشمنشم. الانم میگه تو اگه می خواستی سازش کنی مهریه و نفقه از من نمی گرفتی. دیگه خسته شدم دو ساله با بچه هام خونه ی پدرم هستم. گیر افتادم نه می تونم بچه ها رو ول کنم نه نگه دارم