2777
2789
عنوان

فیلر لب

630 بازدید | 35 پست

کیا لبشون فیلر زدن؟ قیمت یه سی سی چنده؟ میخام برم فیلر بزنم میترسم درد داشته باشه

از طرفی تو شیردهی هستم نمیدونم مشکل داره یانه. بگین چه مارکی خوبه و قیمتش چنده و راضی بودین یانه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جواب نمیده کلا🤣نپرسعیب نداره جواب نده شکر که برگشته سرخونش به فکر زیباییه

الان باز میکنم اینجارو انثد مشغله داشتم بخدا اگه بدونین، قضاوت خیلی اسونتره تا به فکر کردن..

اسی باشوهرت ب کجارسیدی

هیچی خونه ی جدا اجاره کرده در حد ۸۰ متر و من مشکلی ندارم از این بابت. جهازمو برگردوندم خونه بابام خودش اینجوری میخاست. گف نمیخام منتی باشه. هرچند گفتم منتی نیس گف نه ببر. مشکل تا دلت بخاد داریم و هیچی عوض نشده. تازه هی میگه بچه رو بردی لاغرتر کردی عصبی شده جیغ میزنه و فلان. همه تقصیرا افتاده گردن خودم. بهم میگه اومدی التماسمو کرده گریه کردی برگشتی من زیاد دلم به برگشت نبود. ولی گاها بخاطر پایین تنه ی خودش میاد میگه عاشقتم وای که چقد بدون تو بهم سخت گذشت و فلان.بهم میگه چرا رفتی و شکایتارو شرو کردی. کاش نمیرفتی و زندگیمون ادامه داشت. الان مجبورم بخاطر تو خونه مفتی ننمو ول کنم و بخاطر توووو ماهیانه احاره بدم. هرچیم میگم بخر بدتر شده ، نمیخره. لباس ک میگه داری و به من ربطی نداره این ۹ ماه چی میپوشیدی پس همونارو بپوش. درکل نمیتونم خواسته هامو بهش بگم. هیچ صداقتی بینمون نیس. حس میکنم محبتشم بخاطر پایین تنشه باز. ولی بخاطر بچه سعی میکنم ندید بگیرم تا یه مدت ببینم چی پیش میاد......دعا کنید واسمون