2777
2789
عنوان

درد دل کردن

78 بازدید | 12 پست

هر روز اوضاعم همینه ! مامانم هی سرکوفت که تو هیچی نشدی ، دوستات معلم شدن .‌ سال کنکورم مامان بابام میخواستن از هم جدا بشن و من به زور دیپلم گرفتم . بابام هر روز سرکوفت که تو افسرده ای . خدا شاهده ظلمایی در حقم کرده که نگم .... داغون شدم تو این خونه دیگه ... نه حق بیرون رفتنی ، نه چیزی .... تیزهوشان بودم ، درسم عالی بود . ولی هیچی نشدم تهش... آرزوم اینه که بتونم یه روزی با یکی آرامش داشته باشم 🥺❤️ کاش یکی باشه باهاش درد دل کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چند سالته اسی جون؟

انشاءالله تو هم بالاخره معلم میشی استخدام میشی، دیر نشده ،

ولی آرزوی قشنگی هم داره واقعا ازدواج موجب آرامش است بشرط اینکه انتخاب درست بکنی.

برات دعا می کنم .

حالا چند سالته اسی جون؟انشاءالله تو هم بالاخره معلم میشی استخدام میشی، دیر نشده ،ولی آرزوی قشنگی هم ...

بیست و دو سالمه . امیدوارم خدا بهم کمک کنه و یه مرد واقعی ، یه عشق واقعی و یه زندگی عاشقانه سرشار از آرامش نصیبم کنه بعد از این همه سختی ! خواهش میکنم دعام کن از ته دلت 🥺 که داغونم من 💔😔

دختر عزیز، وقتی جایی هستی که انرژی بد میگیری از اطرافیان ، باید ازشون دوری کنی، یا بهشون تذکر بدی که دیگ از این مدل حرف ها نزنند ، اونجا خونه ی شماست، برای خودت امن کن خونه رو، ، با جدی نگرفتن حرف های منفی، دعا کردن، بی من از خونه بودن، خودت رو با چیزهای خوب مشغول من حتما. کتابخونه برو حتما، درست رو بخون. مطمئن باش میتونی..🥰

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨