2777
2789
عنوان

شغل باریستایی

62 بازدید | 4 پست

سلام و وقت بخیر 

بنده در حال حاضر دانش اموز هستم و رشتم کامپیوتره و احتمالا بعد کنکور دانشگاه طراحی سایت بخونم و بخوام ادامش بدم

امسال سال یازدهممه دوسال دیگه کنکور دارم و تابستون امسال تمرکزم رو گذاشتم تا ورد پرسو یاد بگیرم

اما یه مسئله ای که هست شغل مورد علاقم از یه جایی به بعد فقط شد باریستایی تو کافه و خیلی وقته دلم میخواد اینکارو انجام بدم حتی میگم یروز که از نظر مالی اوکی بودم قطعا کافه تاسیس میکنم ولی خب میگم اون تایم خیلی دوره و من الان به عنوان یه فرد جوون که انگیزشو داره باید انجامش بدم

برای همین ذهنم خیلی درگیره که یادگیری ورد پرسو ادامه بدم یا نه برم تو کافه کار کنم و حالا بعد کنکور که رفتم یه شهر بزرگتر دنبال طراحی سایت باشم

و خب مسلما درامد طراحی سایت و ایندش خیلی بهتره اما من کل علاقم به کافس البته اینم بگم تاحالا یه شات قهوم درست نکردم فقط کارشو دوس دارم 

میخواستم بدونم کسی تجربه کار تو کافه رو داره بنظرتون ارزش داره دو سه سال وقتمو بزارم برم دنبال علاقم؟ ینی به نسبت وقتش درامدش خوبه؟ ممنون میشم تجربتونو باهام در میون بزارید. 

عریزم نکنننننننننننتننننننننننن بخدا کار تو کافه بدترینه

از چه نظر چرا بده؟ 🥲

ینی بخاطر جوی که تو سر کار و کارفرما هست میگین یا کلی 

چون انقدی بهش علاقه دارم که اگه تاثیر خیلی منفی رو ایندم نزاره بخوام برم همش برای بدی هاش بهونه میارم درحالی که بقیه شغلا رو با یه نکته منفی سریع رد میکردم🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر چرا بده؟ 🥲ینی بخاطر جوی که تو سر کار و کارفرما هست میگین یا کلی چون انقدی بهش علاقه دارم ...

عزیزم خودم کار کردم جوش بده داد بیداد میکنن سرت جدید که میلی باهات لج میکنن از یه طرف باید باریستا باشی انتتطار نطافتچی هم ازت دارن

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .