2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تو دوربریا یکی استفاده کرده بود کبدش پکیده بود موقع پیوند کبد به رحمت خدا رفت. خودمم قبلا استفاده کردم به شدت دچار خشکی استخوان شدم ورزشو یه مدت گذاشتم کنار چون خطرناکه برا کسایی که ورزش سنگین دارن. اما بعد جوشام دوباره برگشت ریشه ای درمان کردم با راکوتان دائمی نمیشه درمان کرد موقتیه اثرش

اخه میدونی جوش علت داره تا اون برطرف نشه رواکوتانم ی مدت پوستتو صاف نگه میداره دوباره جوشات برمیگرده ...

آره رفتم دکتر 

بعد جوشمامم خیلییی کمههه ولی خب من دوس دارم صاف باشه صورتم

🚶🏻‍♀️💔

✅✅اصفهان، دکتر ماه رخساره ناظریان✅✅

متخصص پوست و مو

من 5 سال ب شدت صورتم جوش میزد 

همه کاری کرده بودم و دکتری نبود ک نرفته باشم

خیلی اعتماد ب نفسم اومده بود پایین 

خیلی افتضاح شده بود پوستم 

کلا شکلمو یادم رفته بود دیگه😑

خلاصه گفتم بزار ی دکتر دیگه برم  ب طور ناخواسته ی نوبت گرفتم و رفتم 

بهم راکوتان داد گفت ی مدت بدتر میشه ولی خوب میشه 

خلاصه 2 سال من راکوتان مصرف کردم 

دکتر گفت باید 400 دونه قرص بخری  کلا 2 سال طول کشید 

ولی واقعاااا معجزه دیدم 

جوشای  صورتم کاملا رفع شد 

حتی الان ک بعد از قطعش 3 ساله میگذره دیگه جوش نزدم 

❌❌❌❌❌❌

عوارضش 

خشکی پوست

خشکی مو 

نازک شدن مو

ریزش مو

موخوره

کم اب شدن بدن

بی اشتهایی

خون دماغ شدن

سر درد 

معده درد 

هر چند ماه یکبار میرفتم ازمایش میدادم خداروشکر مشکل کبد و کلیه و اینا برام پیش نیاورد 

ولی بعد از قطعش با ابرسان و روغن تراپی و مصرف زیاد اب و فلان برگشت و حالم اوکی شد 

ولی الان خشکی پوست رو دارم 

نمیدونیااا مث چی جوش های بزرگ چرکی میزدم التهابی 🤮🤦🏻‍♀️😖😖😖

ولی در کل ارزششو داشت 

میتونم بگم زندگی رو بهم بخشید 🥰😍🤲🏻🤲🏻

خداروشکر خوب شدم 

ولی مصرف کردی ازمایش هم بده ✅

عزیزم میشه بگید چطوری ریشه ای درمان کردید

دکتر زنان و پوست و غدد و... رفتم داروهایی که برا همه تجویز میشه رو ائم از هورمونی و آنتی بیوتیک و هزارجور آت و آشغال مثل راکوتان امتحان کردم جواب نداد. البته جواب داد ولی دوماه نشده باز برگشت.

آخرسر رفتم متخصص طب سنتی و گفتش جوشام بخاطر حرارت طبع و بهم ریختگی هورمونیه یعنی ۲تا علت داشت. گرمی مزاجمو اول تعدیل کردم کلی بهتر شد مثلا قبلا یدونه خرما میخوردم درجا گونه هام سرخ میشد فرداش جوش میزدم ولی الان نه. بعد هورمونا اوکی کردم که این برام سخت بود واقعا چون کاملا وابسته به لایف استایله صرفا دارودرمانی جواب نمیده باید حتما شب به موقع بخوابی و ورزش هوازی داشته باشی حدودا ۳روز درهفته یا بیشتر. بعد مصرف قند مصنوعی رو محدود کنی چون جوش هورمونی به مقاومت به انسولین هم مربوطه انگار یه سیکل معیوبه همه اینا. بعد استرس هم یاد بگیری مدیریت کنی. تغذیه رو هم خیلی رعایت کردم و داروهایی که داد رو چندماه استفاده کردم شکر خدا خوب شد. و حجامت هم انجام دادم

✅✅اصفهان، دکتر ماه رخساره ناظریان✅✅متخصص پوست و مومن 5 سال ب شدت صورتم جوش میزد همه کاری کرده بودم و ...

وای اصلااااا من حاضر نیستم اینارو به خاطر پوستم ازدست بدم مخصوصا موهام انقدددد حساسم بعدم من کلا ماهی یکی 2 دوتا جوش میزنم اونقد نیست 

🚶🏻‍♀️💔