callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 عنوان کنکور فرهنگیان 177 بازدید | 14 پست دوستم میگه اگه هدفت فرهنگیانِ ۴۰۵عه اصلا نمون چون ۴۰۵ دیگه نیرو نمیخوان💔دیگه اصلا امیدی ندارم... آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂 1404/05/25 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pharmac عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 1401 دوستت غلط کرده ببخشید کنکور فرهنگیان هر سال افزایش ظرفیت داره امسالم ۳۰ هزار می گیره سالی دیگه بیشترم میشه Teacher Student | CFU ✨️👩🏻🏫
83arezu عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2983 وا مگه میشه عزیزم من فکر میکنم دوستت حسادت میکنه اما اگر میدونی خودت ظرفیت های امسال رو نگاه کن
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 9734 با یک کنکور نیرو میگیرن برای دانشگاه فرهنگیان مثل سابقبه این معنی نیست نیرو نمیخوان معجزه کن صبر مرا
13403 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 714 عزیزان اتفاقا امسال تاکید بر این بود ک دیگه ماده ۲۸ برکزار نمیشه و جذب فقط از طریق فرهنگیان هست
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 دوستت غلط کرده ببخشید کنکور فرهنگیان هر سال افزایش ظرفیت داره امسالم ۳۰ هزار می گیره سالی دیگه بیشتر ... انشالله که همینطور باشه ♥️🫂 آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 با این جمله منم نا امید کردی💔 ؛)))نمیدونی چقد حالم بد شد...حالا انشالله اگه فرهنگیان نشد میرم روانشناسی :> آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 با یک کنکور نیرو میگیرن برای دانشگاه فرهنگیان مثل سابقبه این معنی نیست نیرو نمیخوان شاید باورت نشه ولی کنکور فرهنگیان هنوزم ۱۷ ۱۸ اریبهشتهحتی مشخص نیست چه شکلیه و منابعش همون قبلیاست یا قراره جدید بهش اضافه بشه و... آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 وا مگه میشه عزیزم من فکر میکنم دوستت حسادت میکنه اما اگر میدونی خودت ظرفیت های امسال رو نگاه کن نگاه کردم و گفتن احتمالا کمتر بشه چون سال ۴۰۳ و ۴۰۴ خیلی نیرو گرفتن...💔 آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 منکه میخوام بدمتراز چقد میخواد برای قبولی ریاضی؟ فک کنم ترازت باید بالای ۷۵۰۰ باشهامسال شهر ما کمترین ترازی که دعوت به مصاحبه شد ۷۸۰۰ بود ؛> آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 عزیزان اتفاقا امسال تاکید بر این بود ک دیگه ماده ۲۸ برکزار نمیشه و جذب فقط از طریق فرهنگیان هست امیدوارم که اتفاقات خوبی رقم بخوره تو سال آینده ♡~♡ آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 10736 ؛)))نمیدونی چقد حالم بد شد...حالا انشالله اگه فرهنگیان نشد میرم روانشناسی :> انشالله موفق باشین،ولی پیگر شدم گفتن دروغه...
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 انشالله موفق باشین،ولی پیگر شدم گفتن دروغه... انشالله که بشه ♥واقعا به تضمین شغلی نیاز دارم به استقلال آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂