وااای بچه ها الان یه عکس ازش دیدم خودم بلاکش کردم دختر داییم واسم فرستاد گفت ترخدا چطوری با این بودی،اصلا بچه ها با تیپشو اینا کار ندارم که لباسای کهنه و داغون میپوشید با اینکه کلی لباس نو داشت ولی نمیپوشید...با اینا کار ندارم،من از بهمن و اسفند زدم زیر هنه چیو رفتن دنبال طلاق ولی دقیقا یادمه همین کفشی ک تو عکس پاش بود که خیلی داغونه و خیلیم ارزون خریده بود اینکه بگم مثلا چیز خاصیه که نگهش داشته نه،ولی همین کفشی ک تو عکس پاشه امروز دیدم ما دی ماه باهم رفته بودیم دکتر یهو دیدم رویه ی کفشش از کفی کفش جدا شده بعد گفتم وای چرا عوضش نمیکنی گفت عشقم نمیدونی پول ندارم فلان حالا هم خودش نیم بوت داشت هم من براش خریده بودم هم کلی کفش کتونی اینا داشت نمیپوشید،اینا به کنار میخوام اینو بگم ک اون کفشی که تو عکس دیدم پاشه االان همونی ک تو دکتر دیدم پاره شده بود واییی یعنی داره هنوز همونو میپوشه!!وااای.....خدایا شکرت ک عروسی نکردم باهاش
خدانکنه قشنگم چه حرفیه فداتشم،اره وکیلم گفت میتونم بگیرم ازش و اینا گفتم هیچی نمیخوام مهریمم بخشیدم گفتم فقط طلاق منو از این بگیر هنوز داداگاه ها تموم نشده البته،دلم براش میسوخت اخه خیلی خاخوادشون ضعیف بود خونشون روستاهای اطراف پایین شهر بود ولی مثلا ما خونمون منطقه تاپ خودش میگف باورم نمیشه باتوام ،بعد مثلا دیدم زندگیش سخت بوده دلم نیدمد اذیتش کنم اخه ازدواجمونم عاشقانه بود البتع اینم بگما وسط رابطه تو اوج عشق واعتمادی که بهم میداد با یه پسر ترن.س بهم خیانتم کرد اقا،بعد الان استوری شکست عشقی میذاره ک نمیشه به کسی اعتماد کرد😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.