2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 20 پست
چقدر عجیب الهی بمیرم برات حالا اون خونه چی شد؟ یعنی طلاهات کلا رفت؟

خدانکنه قشنگم چه حرفیه فداتشم،اره وکیلم گفت میتونم بگیرم ازش و اینا گفتم هیچی نمیخوام مهریمم بخشیدم گفتم فقط طلاق منو از این بگیر هنوز داداگاه ها تموم نشده البته،دلم براش میسوخت اخه خیلی خاخوادشون ضعیف بود خونشون روستاهای اطراف پایین شهر بود ولی مثلا ما خونمون منطقه تاپ خودش میگف باورم نمیشه باتوام ،بعد مثلا دیدم زندگیش سخت بوده دلم نیدمد اذیتش کنم اخه ازدواجمونم عاشقانه بود البتع اینم بگما وسط رابطه تو اوج عشق واعتمادی که بهم میداد با یه پسر ترن.س بهم خیانتم کرد اقا،بعد الان استوری شکست عشقی میذاره ک نمیشه به کسی اعتماد کرد😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه قشنگم چه حرفیه فداتشم،اره وکیلم گفت میتونم بگیرم ازش و اینا گفتم هیچی نمیخوام مهریمم بخشیدم ...

بعصی این خود شیفته ها همینن همیشه طرف مقابل مقصره دعا میکنم خدا یه بختی بهت بده که مثل اون باورت نشه اینقدر توپ بوده طرفت 

بعدش خواهر خدا بهت نشونه داده طبق چیزایی که تعریف کردی 

ولی نمیخواستی ببینی 

ببین خریداش اینا بود مثلا قبل عقد رفتیم طلافروشی برای خرید سرویس و نشونو اینا گفت عشقم اصلا فکر قیمت ...

خب طبق چیزایی ک گفتی باید بگم این آقا علاوه بر خساست ب شدت هم بی مسئولیت و خودخواه هست 

بهتر ک تموم کردی 

کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه

چندسالته ولی ایوال خودت نجات دادی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖