2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه

134 بازدید | 13 پست

سلام دوستان .

دوستم از کشور دیگه ای بعد از یکسال اومد

پارسال وقتی داشت میرفت قرار شد هم رو ببینیم، اما ۴ یا ۵ بار زمان عوض کرد تا بالاخره هم رو دیدیم. خوب و با کیفیت هم دیدیم. 

امسال هم هی میگه هم رو ببینیم یا شهر دیگه میره یا میگه خالم دعوتم کرده یا میگه آدم های شوهرم دعوتم کردن. یک روز قبل هم نمیگه همون روز میگه. 

مثلا امروز برای بار چهارم کنسل کرد.

واقعا بدم اومده. دوستش هم دارم .به نظرتون چیکار کنم؟

ن 

وقت نداره 

باید قبول کنی دیگه دوستی معنی نداره 

از دل برود هر انکه از دیده رود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو تا مطمئن نشدی چیزی نگو

بهش اینو میگم و عوض میشه .مثلا امروز قرار بوده یکی رو بلیط بگیره براش. صبح گفته ۴ میره  ظهر گفته معلوم نیست. عصر گفته ۷ میره . ۵ و نیم گفته ۷ نمیره 

اگه باز گفت دیگه قبول نکن ارزشت داره از بین میره. منم یه دوستی دارم اعصابمو همنجوری خراب میکنه‌. دیروز همینکارو سرم درآورد امروز اومد ردش کردم

شکست یتیم است و پیروزی هزاران پدر دارد.....🩶

اگه باز گفت دیگه قبول نکن ارزشت داره از بین میره. منم یه دوستی دارم اعصابمو همنجوری خراب میکنه‌. دیر ...

اخه همه دوستام مهاجرت کردن. نمیتونم اینم بذارم کنار.

میخوام فقط ی جوری بفهمه بدم اومده و یکبار رد کنم‌ بعد برم

اخه همه دوستام مهاجرت کردن. نمیتونم اینم بذارم کنار.میخوام فقط ی جوری بفهمه بدم اومده و یکبار رد کنم ...

از از دست دادن کسی نترس. ولی خب اگه خیلی مهمه بهش بگو داری اینجوری اذیت میشی شاید رفتارشو عوض کرد. یا هم یه بار کنسل کن

شکست یتیم است و پیروزی هزاران پدر دارد.....🩶