2777
2789
بیشخصیت اونی هست که تورو پس انداخته

@niniyar‍ 

میشه رسیدگی کنید اینارو از توی سایت جمع کنید

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کتف و بال مرغ رو میشورم تمیز میزارم آبش بره با دوغ آبعلی(چون طعم و شوری و گازشو دوست دارم) میزارم رو ...

چه عالی ممنون منم عاشق دوغ ترشم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام!

تدریس آنلاین 

از پایه اول تا نهم تمامی دروس 

جزوه های کلیدی و مفهمومی

ویدیو های آموزشی 

در پایان هر فصل 

یک آزمون و تست ارائه میشه 

جلسه اول رایگان هست 

شما میتونید هر ساعتی که خواستید سوال درسی از دبیر کنید 

و نهمی های عزیز میتونن مشاوره تحصیلی رایگان بگیرن 

با حتماً ۲۰ میگیرید 🎀

فقط ۱۵۰ هزار تومن چون تازه شروع شده 

شخصیت و تربیت نداشتتو جار نزن

@niniyar‍ 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

جواب های هوی هست

نخیر جواب ابلهان خاموشیست🤣

پر گالری ولی

من وقتی رژیم بودم پوست بال رو میکندم چون چربی داشت و تو ایرفرایر میزاشتم با سس کچاپ خونگی هم میخوردم

کالریش کم میشد 

ولی الان چون بعد مدت هاست و واسه خانواده میخوام درست کنم سرخ میکنم 

سس هم که اختیاریه 

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
جواب های هوی هست

انقدر کینه ای هستی حتی مامانتم محلت نمیزاره😊

اونقد بخند جونت درآد ابله هم خودتی

مشخصه کیه🤣🤣