2777
2789
عنوان

بدنسازا بیاید

104 بازدید | 15 پست

برای قد ۱۶۵ وزن ۶۶،۶۷ چطوره؟

دوست دارم برسم به ۶۳ ولی گویا اگه بخوام کمتر بشه عضله‌هام می‌سوزن

نظر شما چیه؟ و این‌که چندساله بدنسازی کار می‌کنید؟ من سه ماهه

دانشجو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز مگه توی سه ماه چقد غصله اوردی که بخواد بسوزهبیخیال یکم وزنتو بیار پایین

در ضمن واقعا الان هیکلم مناسبه منتهی خودم دوست دارم سه کیلو کمتر بشم فقط از این جهت که مطمئن نبودم وار درستیه یا نه پرسیدم

دانشجو 

در ضمن واقعا الان هیکلم مناسبه منتهی خودم دوست دارم سه کیلو کمتر بشم فقط از این جهت که مطمئن نبودم و ...

اتفاقا منم سه ماهه میرم بدنسازی

اتفاقا مربی بهت میتونه برنامه ای بده که درعین حال که تناسب اندامت رو حفظ میکنی لاغرتر هم بشی

یجوری میگی عضله که انگار چقدر تو سه ماه عضله دراوردی😅

این همه مردا بااون هیکلاشون مکمل و هورمون میخورن توی چندین دوره بزور عضله درمیارن۰😅😅

اتفاقا منم سه ماهه میرم بدنسازیاتفاقا مربی بهت میتونه برنامه ای بده که درعین حال که تناسب اندامت رو ...

وای شما چرا این‌طوری هستید؟ :// بدن تا بدن خیلی فرق می‌کنه من مجبور نیستم به شما چیزی رو ثابت کنم

دوست داشتم نظر بدنسازهای حرفه‌ای رو بدونم نه کسی که با من شروع کرده به خاطر همین عنوان کردم سه ماهه ورزش می‌کنم

دانشجو 

در ضمن واقعا الان هیکلم مناسبه منتهی خودم دوست دارم سه کیلو کمتر بشم فقط از این جهت که مطمئن نبودم و ...

والا ما هم۴ روز هفته باشگاه میریم. توام که کلا سه ماهه داری میری باشگاه. ۶۰ کیلو به شرط اینکه ماهیچه باشه خوبه. ماهیچه سوزی هم وقتی اتفاق میافته که سخت تمرین کنی اما پروتئین کافی به بدنت نرسونی. تو تمرینت را انجام بده و به برنامه غذاییت پا بند باشی، چربی هات را میسوزونی. به هر حال وزن ۶۷ کیلو الان ی عالمه چربی داره. ورزشکار حرفه ای مسابقاتی نیستی که...