2777
2789

خب من شوهرم خرجی نمیده و دست به زن هم داره خیانت هم میکنه ینی چت اینا تا ۴شب بعد چن وقت میش دیدم که رو گوشیش ینی تلگرامش که رفتن پیش یه خانومی نه اسم نه آدرسی هم نیس و خودشونو به خانومه یه مجرد معرفی میکنه بعدم که من در طول زندگیم بار هاااا فرصت دادم بخشیدم کنار اومد سازش کردم با نداری با همه چی و حتی تو سایت های شرط بندی هم هستن ایشون و بار ها طلا هامو فروختن بار ها کلی پول زندگیمونو انداختن توش نزول کردن حتی یبار پلو پزی که تازه خریده بودمم انداخت سایت شرطبندی بتفا

و روحیمو بدجوری شکونده چون من واقعا دوسش داشتم سعی میکردم زندگیمونو بسازم درس کنم و همیشه منو مقصر میدونس چون معتقد بود که خیانت نیس فقط یه چت کردن سادس حتی نشونمم نمیداد بعد ..

الان من بعد اون قرار های که رفتن دچاره اظطراب و تپش قلب بالا شدم و مدام نارحت و بیخوابی دارم و یه هفتس خونه پدرمم حتی نه میگیری میکنه نه ابراز مشیمونی حتی انتظار هم ندارم مردی که ماشد رف پیش یه خانوم دیگه چرا بخاد پشیمون بشه از کارش بعد از همه چت ها هم با گوشیم عکس گرفتم

چیکار کنم نگران بعدشم با یه بچه نمیشه آواره خونه پدر شد بلاخره که باید ازدواج دومی صورت بگیره ولی نمیشه کسی بچمو قبول نمیکنه چهره خیلی خوشکلی دارمو ۲۲سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازمه بگم چطور سالها خیانتشو دیدی و باز باردار شدی و بچه دنیا اوردی یا خودت میدونی چیکار کردی؟؟؟

طلاق بگیر

بچتم پیش خودت نگه دار تا چند سال که قانون میده بهت بعدش خواستی ازدواج کنی اگر نخواستیش بده ب پدرش

چقدر دلم واسه بچت سوخت که باباش اونطوری،مادرشم هنوز هیچی نشده میگه بالاخره ازدواج دومی صورت میگیره ولی نمیشه بچمو نمیخوان!!!!!

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من خانمم واسم کاری نکرده و هزار تومنم بهم نداده هر روز منت میذاره سرم و میگه لیاقت منو نداری و جدا ب ...

یکاری کردی که طلاق میخواد همینکه اومدی نی نی سایت بین خانوما غیبت خانمتو میکنی همه چی مشخصه 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من خانمم واسم کاری نکرده و هزار تومنم بهم نداده هر روز منت میذاره سرم و میگه لیاقت منو نداری و جدا ب ...

قطعا کاری کردی که این حرفو بهت میزنه 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

موندن تو اون جهنمی که هر روزش داری دست پا میزنی به امید ادم شدن شوهرت بهتره ؟ یا رفتن خونه پدر و یک سال حرف شنیدن اذیت شدن بعد کار پیدا کردن مستقل شدن وارامش رسیدن ......به نظرت کدومش به ارامش اخرش میرسی ؟       خودت به مردها وصل کردی یعنی بدون مرد نمیتونی زندگی کنی؟ من ده سال طلاق گرفتم درسته پدرم حامیم بوده یک سال اول سخته بعدش همه فراموش میکنن خودتم زندگی جدید شروع میکنی اینقدر ضعیف نباش

لازمه بگم چطور سالها خیانتشو دیدی و باز باردار شدی و بچه دنیا اوردی یا خودت میدونی چیکار کردی؟؟؟طلاق ...

۴ساله زنشم ۲سال اول عالی بودم سال دوم بچه دار شدم همیکنه حامله شدم اینطوری شد قبلا مثه سگ عاشقم بود الانم به دهن میگه هستم 

بچمو که نمیدم عمرا هزار سال 

ولی نگران بعد طلاقم چی میشه

ایمانتون رو ندید از درد کسی خبر ندارید قضاوت ارزشی نکنید

اومدی سایت عمومی غیبت همسرتو میکنی مشخصه جلوی بقیه هم اینکارو میکنی 

مردی که غیبت میکنه و تو این سایته بنظرم بدرد نمیخوره 

لطفا دیگه جواب پیاممو ندید

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭