خب من شوهرم خرجی نمیده و دست به زن هم داره خیانت هم میکنه ینی چت اینا تا ۴شب بعد چن وقت میش دیدم که رو گوشیش ینی تلگرامش که رفتن پیش یه خانومی نه اسم نه آدرسی هم نیس و خودشونو به خانومه یه مجرد معرفی میکنه بعدم که من در طول زندگیم بار هاااا فرصت دادم بخشیدم کنار اومد سازش کردم با نداری با همه چی و حتی تو سایت های شرط بندی هم هستن ایشون و بار ها طلا هامو فروختن بار ها کلی پول زندگیمونو انداختن توش نزول کردن حتی یبار پلو پزی که تازه خریده بودمم انداخت سایت شرطبندی بتفا
و روحیمو بدجوری شکونده چون من واقعا دوسش داشتم سعی میکردم زندگیمونو بسازم درس کنم و همیشه منو مقصر میدونس چون معتقد بود که خیانت نیس فقط یه چت کردن سادس حتی نشونمم نمیداد بعد ..
الان من بعد اون قرار های که رفتن دچاره اظطراب و تپش قلب بالا شدم و مدام نارحت و بیخوابی دارم و یه هفتس خونه پدرمم حتی نه میگیری میکنه نه ابراز مشیمونی حتی انتظار هم ندارم مردی که ماشد رف پیش یه خانوم دیگه چرا بخاد پشیمون بشه از کارش بعد از همه چت ها هم با گوشیم عکس گرفتم
چیکار کنم نگران بعدشم با یه بچه نمیشه آواره خونه پدر شد بلاخره که باید ازدواج دومی صورت بگیره ولی نمیشه کسی بچمو قبول نمیکنه چهره خیلی خوشکلی دارمو ۲۲سالمه