آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 عنوان کنکوریای 405📖 206 بازدید | 17 پست در چه حالینامروز تا الان چقدر خوندین 😁پاییز و مدرسه هم که نزدیکه🍁 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/05/25 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 هعی کنکور نابودم کرد امسال متاسفانه یه مرحله ایه هر جوری شده باید بگذرونیراضی بودی از نتیجه زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
بستنی_میقولی؟ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1738 متاسفانه یه مرحله ایه هر جوری شده باید بگذرونیراضی بودی از نتیجه نه والا راضی که اصلادلم به حال خودم میسوزه اونقدر خوندم نشدچی بگم والا اینم شانس ما هس عاشق بستنی زعفرونــــی😎
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 رشتت چیه من تجربی لم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
مایلیا عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1603 قراره از فردا تازه شروع کنمهمه پلتفرم هامم حذف کردم و کتابخونه ثبت نام کردممیدونم داره دیر میشه اما خب امروز همین اولین قدم ها رو برداشتم🥲
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 نه والا راضی که اصلادلم به حال خودم میسوزه اونقدر خوندم نشدچی بگم والا اینم شانس ما هس اگه معدلت ۱۷ ب بالا بشه قطعا امیدی هست واسه انتخاب رشتهخیلی میخوندی؟چند ساعت مثلااگه خوب نشده مطمئن باش صد خودتو نزاشتی بنظرم یسال دیگم شانستو امتحان کن هر چند که خیلی مسیر کنکور فرسایشیه زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 قراره از فردا تازه شروع کنمهمه پلتفرم هامم حذف کردم و کتابخونه ثبت نام کردممیدونم داره دیر میشه اما ... من از دیروز شروع کردمالبته تا قبلشم پراکنده میخوندم یروز ۴ ساعت یروز ۸ ساعت دوروز هیچی ولی شروع جدیم از دیروز بودبرنامهypt نصب کردم خیلی کمکم کرد زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 تاپیک منم سر بزنید درباره همینه راهنمایی میخام💙 راستی من خودم یکی نیست درمورد رشته ها راهنماییم کنه😂در کل تجربی رشته های کادر درمانی بازار کار و درامد خوبی دارن زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
مایلیا عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1603 من از دیروز شروع کردمالبته تا قبلشم پراکنده میخوندم یروز ۴ ساعت یروز ۸ ساعت دوروز هیچی ولی شروع جدیم ... چه برنامه ای هست؟
بستنی_میقولی؟ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1738 اگه معدلت ۱۷ ب بالا بشه قطعا امیدی هست واسه انتخاب رشتهخیلی میخوندی؟چند ساعت مثلااگه خوب نشده مطمئن ... خوندن رو اینجوری بگم که ساعت دو از مدرسه می اومدم سه یا چهار شروع میکردم تا 12 شبولی خب من هدفم مهم تره امسال جونمو براش میزارم 🥲 عاشق بستنی زعفرونــــی😎
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 خوندن رو اینجوری بگم که ساعت دو از مدرسه می اومدم سه یا چهار شروع میکردم تا 12 شبولی خب من هدفم مهم ... من امسال مدرسه نمیرم خیلی وقت گیره زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4409 خوندن رو اینجوری بگم که ساعت دو از مدرسه می اومدم سه یا چهار شروع میکردم تا 12 شبولی خب من هدفم مهم ... هدفت چیع؟خیلی میخوندی پس چرا نشدهامسال مدرسه هم نداری راحت تر میخونی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...