2777
2789
عنوان

کنکوریای 405📖

190 بازدید | 17 پست

در چه حالین

امروز تا الان چقدر خوندین 😁

پاییز و مدرسه هم که نزدیکه🍁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی کنکور نابودم کرد امسال

متاسفانه یه مرحله ایه هر جوری شده باید بگذرونی

راضی بودی از نتیجه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه والا راضی که اصلادلم به حال خودم میسوزه اونقدر خوندم نشدچی بگم والا اینم شانس ما هس

اگه معدلت ۱۷ ب بالا بشه قطعا امیدی هست واسه انتخاب رشته

خیلی میخوندی؟

چند ساعت مثلا

اگه خوب نشده مطمئن باش صد خودتو نزاشتی 

بنظرم یسال دیگم شانستو امتحان کن هر چند که خیلی مسیر کنکور فرسایشیه

قراره از فردا تازه شروع کنمهمه پلتفرم هامم حذف کردم و کتابخونه ثبت نام کردممیدونم داره دیر میشه اما ...

من از دیروز شروع کردم

البته تا قبلشم پراکنده میخوندم یروز ۴ ساعت یروز ۸ ساعت دوروز هیچی 

ولی شروع جدیم از دیروز بود

برنامهypt نصب کردم خیلی کمکم کرد

تاپیک منم سر بزنید درباره همینه راهنمایی میخام💙

راستی من خودم یکی نیست درمورد رشته ها راهنماییم کنه😂

در کل تجربی رشته های کادر درمانی بازار کار و درامد خوبی دارن 

اگه معدلت ۱۷ ب بالا بشه قطعا امیدی هست واسه انتخاب رشتهخیلی میخوندی؟چند ساعت مثلااگه خوب نشده مطمئن ...

خوندن رو اینجوری بگم که ساعت دو از مدرسه می اومدم سه یا چهار شروع میکردم تا 12 شب

ولی خب من هدفم مهم تره امسال جونمو براش میزارم 🥲

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

خوندن رو اینجوری بگم که ساعت دو از مدرسه می اومدم سه یا چهار شروع میکردم تا 12 شبولی خب من هدفم مهم ...

من امسال مدرسه نمیرم خیلی وقت گیره 

خوندن رو اینجوری بگم که ساعت دو از مدرسه می اومدم سه یا چهار شروع میکردم تا 12 شبولی خب من هدفم مهم ...

هدفت چیع؟

خیلی میخوندی پس چرا نشده

امسال مدرسه هم نداری راحت تر میخونی