2821
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 69 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان که همه تو برنامه فهمیدن فیکن فک نکنم ببرن شاید امیر و سودا یا زهرا و علی بردن

علی وزهرامیبرن همه می دونن دوست پسر سابق ترانه لو داد

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
مگه کسی هم وقتشو صرف این آشغالها میکنه

وقتی انقد مسائل مختلف به مردم فشار روحی روانی وارد می‌کنه، اونا هم می‌رن دنبال مطالب زرد و پوچ تا یه‌ساعتم شده خودشونو از این همه سختی نجات بدن. ذهنشون درگیر تر از اونه که بشینن مستند تاریخی ببینن یا کتاب بخونن‌‌.

البته الان شما تلویزیون رو روشن کن. هیچ برنامه جذابی نیست. هیچ تفریحی نیست تا مردم خودشونو سرگرم کنن..من خودمم دیگه نمی‌بینم و از اینستا بعضی سکانساش‌ میاد اکسپلورم.

پس دیگه به هم توهین نکنیم.

دانش‌جو🦋

الان که همه تو برنامه فهمیدن فیکن فک نکنم ببرن شاید امیر و سودا یا زهرا و علی بردن

من ترکیب فرشاد و نگار و دوس داشتم که نشد البته مهرادم بد نبود علی و زهرا خوبن اما بهم نمیان انگار 

امیرو سودام زیادی خنثی و بی روحن

علی وزهرامیبرن همه می دونن دوست پسر سابق ترانه لو داد

عه اون دوست پسر ترانه بود پس میگفتن تهیه کننده ست همچین چیزایی .تو انتخاب پارتنرم بلد نیست ترانه.انتخاب خوبی نداره ترانه 

من ترکیب فرشاد و نگار و دوس داشتم که نشد البته مهرادم بد نبود علی و زهرا خوبن اما بهم نمیان انگار ام ...

امیر وسودا که جداشدن  زوجی که برنده میشن باید یه سال باهم بمونن بعد پولو بهشون میدن زهرا وعلی برنده شدن اونم باتبانی ولی من که راضیم ببرن فقط شاهین وطناز نبرن

وقتی انقد مسائل مختلف به مردم فشار روحی روانی وارد می‌کنه، اونا هم می‌رن دنبال مطالب زرد و پوچ تا یه ...

پس خودت از بیننده هاشی ببین ببین خوبه واست😂😂

همه چی خوب میشه تلاش کن 
عه اون دوست پسر ترانه بود پس میگفتن تهیه کننده ست همچین چیزایی .تو انتخاب پارتنرم بلد نیست ترانه.انت ...

اره ازلجش که کات کرد رفته بامهبد لوداد اول برنامه لو داد 

وقتی انقد مسائل مختلف به مردم فشار روحی روانی وارد می‌کنه، اونا هم می‌رن دنبال مطالب زرد و پوچ تا یه ...

اینا برا سرگرمیه دیگه ولی از جهاتیم خوبه ادم تجربه به دست میاره هرکی یه جور سرشو گرم میکنه دیگه نمیشه خورده گرفت والعصر ان الانسان لفی خصر

پس خودت از بیننده هاشی ببین ببین خوبه واست😂😂

نه انقد طولانی بود حوصلم نکشید ببینم.😂🥲

شما همین سایتو‌ ببین. هرتاپیکی درباره غیبت مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و خیانت و مسائل دعوا با شوهر  و... ایناست، بیشترین بازدید رو داره.

دانش‌جو🦋