2821
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 69 پست
ترانه حداقل تمیز و خوشگله بعدم اون مشخصه تو دلش چیزی نیست همون طوری که تو مغزشم چیزی نیستولی طناز از ...

وای دقیقا من هی خواستم بگم نه طناز گناه داره دیدم هر قسمت یه اشتباه بدتر کرد ک دیگه اصلا نمیتونم بگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط نگار رو دوست دارم🎀

من ازش خوشم نمیومد ولی فک نمیکردم بقیشون انقد کثیف باشن الان میگم نگار از اونا بهتربود حداقل نقش بازی نکرد

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

با اینکه اوایل پخش برنامه محبوب بود، اما من همون اولشم باورش نداشتم و از اینکه انقد آویزون شاهین بود بدم میومد. کم‌کم ذاتش هم رو شد واسه همه‌.

به نظرم اونچه‌ بین شاهین و طنازه اصلا عشق و علاقه نیست. شاهین هرکاری کرد، طناز نادیده گرفت به بهونه عشق؛ اما اتفاقا همین کارش نشون می‌ده چقد فیکن. می‌شه یکیو‌ دوست داشته باشی اما ازش ناراحت نشی؟!محاله.

دانش‌جو🦋

اینقد هاره اجازه نمیده کسی ازش انتقاد کنه اونوقت راجب همه نظر میده خیلیم پول دوسته تابلو خودشو شاهین ...

واقعا همینطوره حتی شاید میدونسته محدثه ای وجود داره وگدنه این همه خونسردی وقتی که خیانت دیدی عادی نیس

اینقد هاره اجازه نمیده کسی ازش انتقاد کنه اونوقت راجب همه نظر میده خیلیم پول دوسته تابلو خودشو شاهین ...

الان که همه تو برنامه فهمیدن فیکن فک نکنم ببرن شاید امیر و سودا یا زهرا و علی بردن

دکتر که انگار یه پیرمرد خستس که دلش میخاد یه جا لم بده و قهوه بخوره

بیشخصیت حالمو بهم میزنه خمیشه ولو یه ذره شخصیت نداره