شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 عنوان تراز سوابق 79 بازدید | 4 پست پس کی میخوان تراز سوابق رو بدن، کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه تراز رو هم نمیتونن محاسبه کنن سریع بدن😡😡 1404/05/25 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
librarian_maneli عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2952 الان کارنامه اولیه رو داد سورپرایز شدن ما رو دید که تراز سوابق نداریم کلی حال کرد گوشت شد به تنش.وای خدا🤦🤦🤦 شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.
librarian_maneli عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2952 فک کنم اصلا یه عده فوتی و زخمی هم بدیم امسال سر نتایج😐🚬 شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 الان کارنامه اولیه رو داد سورپرایز شدن ما رو دید که تراز سوابق نداریم کلی حال کرد گوشت شد به تنش.وای ... من اصلا از اولشم رو تیر حساب باز نکرده بودم الان رسما با دادن تراز تیر هیچ تغییری برای من ایجاد نشد😐💔
librarian_maneli عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2952 من اصلا از اولشم رو تیر حساب باز نکرده بودم الان رسما با دادن تراز تیر هیچ تغییری برای من ایجاد نشد� ... وای دقیقا برا منمخب اخه لا اله الا الله دهنم باز میشه ها...میزاشتی کارنامه اولیه رو هم با تراز سوابق میدادی چرا ذره ذره جونمونو میگیرید😐😐تصمیم گرفتم مثلا صبور باشما ببین وضعیتو تو رو خدا!! شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.