2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم من تا دو ظهر میخوابم

8602 بازدید | 73 پست

دوسه روز پیش یه بحثی باهم داشتیم بعد کلا تو بحث های ما اینطور هست که در حالی که همسر. من حرص میخوره ۴ ستون بدنش میلرزه من در نهایت آرامش جواب های کوبنده میدم یعنی کلا صدام اصلا بالا نمیره حتی ذره ای گاهی خندمم می‌گیره از چهره همسرم که داره حرص میخوره 

بعد گفتم منو ببین هیچ حرصی نمیخورم ببین چقدر آرومم روزها تا ۲و۳ ظهر میخوابم بعد با یه حالتی برگشت گفت چون خیالت راحته یکی مثل منو داری که تو خوابی من دارم کار می‌کنم پول درمیارم شما هرچی بخوای فراهم باشه 

گفتم یعنی دوست داری من شاغل باشم گفت نه من نیازی به پول تو‌ندارم 

الان فکر می‌کنم به حرفش به مردی که دوسال پیش خیانت کرد میشه پشتت گرم بود البته دیگه کوجکترین چیزی از جانبش ندیدم اما حرفش برام حکم منت گذاشتن داشت در حالی که همیشه میکه اگر شاغل شدی برو خونه بابات 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی گفته تو عصبانیت اهمیت نده وظفشه پول بده بهت همچنان تا دو ظهر بخواب و پولاشو خرج کن و لذت ببر 😁🌚

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

با هیچی کار ندارم

اما با حرفهای لج درار، محبت و حرمتها رو از بین میبرید.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تو دعواها معمولا اونی که مقصره خونسرد تره 

و اونی که مورد اذیت قرار گرفته، حرص می خوره .....‌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊