2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید🥺🙏

60 بازدید | 5 پست

من ۵ ماهه زایمان کردم و ۵ ماهه که یبوست شدید دارم

دیگه از زندگی سیرم کرده توروخدا اگه کسی تجربه منو داشته کمکم کنه😭بچه مو هم ۲ روز بعد از'دست دادم

بابا فرزندت خیلی متاسفم و تسلیت میگم دورت بگردم

سعی کن فیبر بخوری مثلا میوه و سبزیجات زیاد بخور مخصوصا سالاد

حالا یه گیاهی هست به اسم برگ سنا/ثنا، اونو مثل دمنوش بخوری کار تمومه خیالت راحت

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بابا فرزندت خیلی متاسفم و تسلیت میگم دورت بگردمسعی کن فیبر بخوری مثلا میوه و سبزیجات زیاد بخور مخصوص ...

مرسی عزیزدلم🙏😔هرکاری که فکر کنی کردم فیبر زیاد مایعات فراوون

سبزیجات

همه ملین کننده هارم امتحان کردم اما خوب نمیشم

دکترم چند تا رفتم هیچ کاری نکردن😔یکیشون میگفت بخاطر غم و ناراحتی که داشتی اینطور شده 

نمیدونم چیکار کنم دیگه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرسی عزیزدلم🙏😔هرکاری که فکر کنی کردم فیبر زیاد مایعات فراوونسبزیجاتهمه ملین کننده هارم امتحان کردم ...

دورت بگردم. راست میگن عزیزم،

برو عطاری بگو برگ سنا میخوام، بخر واسه خودت دمنوش درست کن شکمت خیلی زود راه میوفته

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دورت بگردم. راست میگن عزیزم،برو عطاری بگو برگ سنا میخوام، بخر واسه خودت دمنوش درست کن شکمت خیلی زود ...

مرسی عزیزم میرم میگیرم انشالله که نتیجه بگیرم شمارم دعا کنم🙏

مرسی عزیزم میرم میگیرم انشالله که نتیجه بگیرم شمارم دعا کنم🙏

دورت بگردم تندرست و شاد باشی❤️