2777
2789
نه واسه من ماهه خودم می رم بیمارستان مادر شوهرم که شدید وسواس داره و دیکتاتوره را جای خودم می‌گذارم ...

منظورم میسابه بود

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
نه واسه من ماهه خودم می رم بیمارستان مادر شوهرم که شدید وسواس داره و دیکتاتوره را جای خودم می‌گذارم ...

قبلنا تهران زندگی میکردم هر هفته به خانمه میومد کلیدو میدادم به نگهبان تا از سر کار برگردم همه جا رو برق مینداخت حتی کشوها و کمدو مو جمع میکرد

اومدم مشهد توی ازدواج دوم چند نفرو اینجا  اوردم عطاشو به لقاش بخشیدم والا خیلی بد بودن تمیزم کار نمبکردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلنا تهران زندگی میکردم هر هفته به خانمه میومد کلیدو میدادم به نگهبان تا از سر کار برگردم همه جا رو ...

منم تو تهرانم واقعا عالیه حرف نداره

تهران توی اینجور چیزا اوکی تره.. شهرستانها کم تر مورد خوبی پیدا میشه منم اینجا بی کس و کار دبگه خودم ...

اخی فدا ت شم بچه داری چی کار میکنی 

طلاق گرفته بودی یا فوت شده بود همسرت

اخی فدا ت شم بچه داری چی کار میکنی  طلاق گرفته بودی یا فوت شده بود همسرت

طلاق گرفته بودم.. اره الان از ازدواج دومم یه بچه مشهدیییی دارم.. با من دعوا میکنه که تو تهرونی نیستی مشهدی هستی گریه میکنه که چرا خدا به من مامان تهرونی داده  

طلاق گرفته بودم.. اره الان از ازدواج دومم یه بچه مشهدیییی دارم.. با من دعوا میکنه که تو تهرونی نیستی ...

آخی قد اش خودت الان شاغلی 

آخی قد اش خودت الان شاغلی 

نه اومدم اینجا به دوره رفتم بعد استعفا دادم محیط ادارات دولتیشون خوب نبود.. تهران توی یه ارگان دولتی بودم اینجا اما نتونستم فضاشونو تحمل کنم نشستم خونه ور دل بچه م

نه اومدم اینجا به دوره رفتم بعد استعفا دادم محیط ادارات دولتیشون خوب نبود.. تهران توی یه ارگان دولتی ...

آفرین بهت کار خوبی کردی من هم دانشگاه هم کار هم بیمارستان نمیتونم به دو قلو هام برسم 

من منتظر همسر من بیاد باهم بخوابیم تو هم همین طور منتظری ؟

آفرین بهت کار خوبی کردی من هم دانشگاه هم کار هم بیمارستان نمیتونم به دو قلو هام برسم  من منتظر ...

نه من دارم وبگردی قبل از خواب میکنم همسرم یه ساعته خوابه... خوش بگذره عزیزم. پیشاپیش سال نو مبارک

نه من دارم وبگردی قبل از خواب میکنم همسرم یه ساعته خوابه... خوش بگذره عزیزم. پیشاپیش سال نو مبارک

مرسی واسه شما هم همچنین پسرتو از طرف من ببوس خدا حفظش کنه

مشکل من اینه تنهام دختر یکساله ام خیلی وابسته اس میرم حایی رو تمییز کنم از پام میکشه. شوهرم از بجه ام هم دست و پاگیرترا

ولی باز ممنون خانوما امروز از اشپزخونه شروع میکنم که تو دید هستش بعدش پذیرایی