2789
عنوان

برفک‌واژن

193 بازدید | 16 پست

چیجوریه خیلی درد و‌خارش دارم یهویی عکس گرفتم دیدم همش چیزا سفید سفید ریز رو ناحیه اس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو دکتر 

مشکلات شخصی شما،نمیتونه دلیل خوبی برای رفتارتون باشه.لطفا کمی شعور اجتماعی داشته باشید! ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

دکتر

همین عصر میرم ولی درد شدید در حد نوافن خوردم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عفونت داری عزیزم باید بری ماما یا متخصص زناناگه دسترسی به دکتر نداری برو دارو خانه بهت پماد میده

ن میرم‌دگتر فقط استرس دارم یعنی ذنباال راه حل نبودم دنبال هم دردی بودم

احتمالا عفونت پماد و قرص بگیر از داروخانه استفاده کن خوب میشی نترس زود خوب میشی ممکن هر دلیلی داشته ...

دکتر میرم امروز‌چون درد دارم میخوام چکاپ کامل شه اخرین پاپ اسمیرمم برا دوسال قبله ولی فقط الان استرس دارم

سرطان نیس واگیر نیس بد‌نیس ؟؟؟

وای عزیزم آیین حرفا چیه میزنی یه عفونته دیگه همه دارن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

وای عزیزم آیین حرفا چیه میزنی یه عفونته دیگه همه دارن

اخه ببخشید قسمت مقعدمم انگار ورم کرده میسوزه ی چیز گوشتی مثل جوش هس نمیبینم ک‌