2777
2789

من یکی از اقوام مون 

همه زندگی شونو اینجا فروختن رفتن ترکیه که مثلاً پسر شون درس بخونه 

اون که نخوند به کنار بعد از ۵ سال دیگه از پس مخارج نتونستن بر بیاین و امسال برگشتن از صفر شروع کردن 😑 

در کل از من به تو نصیحت ترکیه کشور خوبی برای زندگی نیست چون خودم چند ماه اونجا بودم ... جا های تفریحی قشنگی داره ولی برای زندگی مناسب نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ترکیه جا قحطه ترکیه فقط واسه مسافرت ی هفته ای خوبه

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

من یکی از اقوام مون همه زندگی شونو اینجا فروختن رفتن ترکیه که مثلاً پسر شون درس بخونه اون که نخوند ب ...

اونجا کار نمیکردن ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
استانبول از تهران هم شلوغ تره مهاجرپذیر و پرسروصدا ،تیپ میزنن یا راحتن یعنی چی ؟ یعنی کسی که تیپ میز ...

وا چه ربطی داره مثلا انتالیا خیلی راحت میگردن تیپ خاصی نمیزنن متوجه منظورم نمیشی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من یکی از اقوام مون همه زندگی شونو اینجا فروختن رفتن ترکیه که مثلاً پسر شون درس بخونه اون که نخوند ب ...

چرا نیست از ایران بهتر تیست ؟ من خودم انتالیا و انکارا رفتم خیلی خوشم اومد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
شما هر جوری دوست داری فکر کن ولی من خودم اونجا زندگی کردم برای زندگی نمی‌پسندم چون کشور خوبی نیست با ...

کدوم شهر ترکیه زندگی کردی؟ والا ۱۰۰ درصد کسایی که این طرز بیانشون هست عمرا ترکیه رو از نزدیک دیده باشن بخاطر همین میگم 

IRAN

چرا نیست از ایران بهتر تیست ؟ من خودم انتالیا و انکارا رفتم خیلی خوشم اومد

من خودم روسیه رو بیشتر میپسندم 

هم از لحاظ تمیزی هم از لحاظ قانون مندی

بازم نظر خودتونه قشنگم 

منظورت از تیپ چیه ؟ یه شلوارک هم میتونه تیپ زدن باشه

مثلا امریکا میگن تفاوت فلان جا و فلان جا خیلی زیاده بعضی کشور ها همه خوشتیپن برای کافه رفتن هم تیپ میزنن بعضی جاها هم با دمپایی و زیر شلواری میرن دانشگاه خیلی فرق داره

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻