فقیر کسی که مغزش فقیر باشه فقیر کسی هست طرز تفکرش فقیر باشه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
خیلی ممنونمبه نظرتون پایه چندم بهترهخودم که دوست دارم کلاس تیزهوشان برگزار کنم ولی فکر میکنم برای شر ...
روستا یه کم سخته چون معمولا خصوصی نمیان ،جز اونایی که خیلی ضعیفن برای این که تکرار پایه نشن تابستونا یاهمراه مدرسه خصوصی میفرستن.اینا سطحشون پایینه و خسته میشن از روش تدریسای معمولی پس باید همراه بازی و شعرو قصه اموزش بدی.