2777
2789
عنوان

فقیر کیست💸

247 بازدید | 10 پست

🎀فقیرهمیشه معتقده اگر پولی رو که پارسال داد به جاروبرقی،اگه میداد به طلا ،الان دوبرابرشده بود!!!🎀

چشمم به این جمله خورد و واقعا چقدرازاینجور ادما اطرافم میبینم یاتوهمین نی نی سایت دیدم!

کاش بدونن اون طلا برای رفاه و اسایشه نه تلنبارکردن!

قشنگ بود

و تلنگر

👏

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

فقیر کسی که مغزش فقیر باشه فقیر کسی هست طرز تفکرش فقیر باشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فک کردم یک نوع کیسته

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

سلام وقت بخیر

برای کسی که دانشجومعلم رشته آموزش ابتداییه و قصد داره هم الان و هم در آینده که معلم شد، کلاس خصوصی و تقویتی برگزار کنه چه پیشنهادی دارید؟

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

سلام وقت بخیربرای کسی که دانشجومعلم رشته آموزش ابتداییه و قصد داره هم الان و هم در آینده که معلم شد، ...

سلام عزیزم

به روز کن خودتو دائم ،تحقیق کن کلیپ ببین روشای جدید و جذاب یادبگیر برای بچه ها تا جذبت بشن 

اینستا چیزای خوبی میتونی پیدا کنی از روش تدریس معلما 

اموزش همراه با بازی 

سلام عزیزمبه روز کن خودتو دائم ،تحقیق کن کلیپ ببین روشای جدید و جذاب یادبگیر برای بچه ها تا جذبت بشن ...

خیلی ممنونم

به نظرتون پایه چندم بهتره

خودم که دوست دارم کلاس تیزهوشان برگزار کنم ولی فکر میکنم برای شروع ریاضی بهتر باشه

اخه فعلا تو روستاهم هستم فکرنکنم اینجا کلاس تیزهوشان زیاد خواهان داشته باشه

نظر شما چیه

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

خیلی ممنونمبه نظرتون پایه چندم بهترهخودم که دوست دارم کلاس تیزهوشان برگزار کنم ولی فکر میکنم برای شر ...

روستا یه کم سخته چون معمولا خصوصی نمیان ،جز اونایی که خیلی ضعیفن برای این که تکرار پایه نشن تابستونا یاهمراه مدرسه خصوصی میفرستن.اینا سطحشون پایینه و خسته میشن از روش تدریسای معمولی پس باید همراه بازی و شعرو قصه اموزش بدی.

تیزهوشان برا شهر خوبه اگه روستایی نه.

کل پایه ها رو کار کن 

روستا یه کم سخته چون معمولا خصوصی نمیان ،جز اونایی که خیلی ضعیفن برای این که تکرار پایه نشن تابستونا ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز