tahmin_r مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1281 عنوان دروغ گفتن 43 بازدید | 4 پست سلام دوستان اگه کسی گفته تو مرحله اشنایی ازدواج با کسی هستم و بعدش میخوام برم خواستگاریولی با دختری همزمان قرار داره و پیام میده بیخیالش نمیشه ( بیخیال دختره) و ابراز علاقه میکنهممکنه اون جریان ازدواج و مرحله دروغ باشه اصن؟؟ صبور☃️ 1404/05/25 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 چرا من حس میکنم اون دختری که قراره بره خواستگاریش داره مظلوم واقع میشه؟ انگار به اون داره دروغ میگه بیشتر 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
tahmin_r مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1281 چرا من حس میکنم اون دختری که قراره بره خواستگاریش داره مظلوم واقع میشه؟ انگار به اون داره دروغ میگه ... چرا بهش دروغ میگه؟ دوسش نداره ؟ صبور☃️
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 چرا بهش دروغ میگه؟ دوسش نداره ؟ آره انگاردلش پیش اون یکی هست شاید 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸