طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3635 عنوان رنگ یخچال | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست بچه ها یخچالی که دسته اش زنگ زده و ممکنه کلش زنگ بزنه رو چیکار کنم ؟ خودم باید اسپری یا رنگ بخرم و رنگ کنم یا ممکنه زشت بشه یا باید ببرم بیرون درستش کنن کجا ببرم ؟ لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن 1404/05/25 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3635 اجاق گاز اگه اونجاها داغ بشه برچسب بلند میشه . با جلاسنج و پنبه میتونی یکم زنگ زدگی رو پاک کنی . بع ... ممنون گلم ❤️ لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3635 یخجالت چه مارکیه؟ شهرتون شرجیه؟ سینوره مارکش . نه لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
چارخونه عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 4562 سینوره مارکش . نه پس جنس بدته اش خوب نیست متاسفانه . من توی شهرهای شرجی دیدم بهترین مارکها هم زنگ میزدن
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3635 پس جنس بدته اش خوب نیست متاسفانه . من توی شهرهای شرجی دیدم بهترین مارکها هم زنگ میزدن حالا ما که شرجی نیستیم ولی قبول دارم برندش خیلی عالی نیست معمولیه منم دنبال یخچال گرون نبودم اما خب انتظار نداشتم اینقدر زود زنگ بزنه لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
چارخونه عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 4562 حالا ما که شرجی نیستیم ولی قبول دارم برندش خیلی عالی نیست معمولیه منم دنبال یخچال گرون نبودم اما خب ... اره دیگه کاریه که شده . آدم ناراحت میشه بالاخره پول پاش دادین.
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3635 اره دیگه کاریه که شده . آدم ناراحت میشه بالاخره پول پاش دادین. آره درسته . مرسی عزیزم وقت گذاشتی راهنمایی کردی 🤍✨🌹 لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن