2777
2789

من با بابام خیلی راحت نیستم

زیاد هم حرف نمیزنیم اخیرا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با بابام خیلی راحت نیستمزیاد هم حرف نمیزنیم اخیرا

پس شماهم اینطوری هستی

طبیعیه این جور روابط؟

من خودم وقتی پدرم میاد همش تو اتاقم

اصلا خصومتی بینمون نیست از اول همین بوده 

پس شماهم اینطوری هستیطبیعیه این جور روابط؟من خودم وقتی پدرم میاد همش تو اتاقماصلا خصومتی بینمون نیست ...

بله من هم اکثرا داخل اتاق میرم ترجیح میدم جلوی چشمش نباشم

طبیعی که نیست مطمئنا

خداروشکر که بین شما خصومتی نیست. چون من واقعا از دست پدرم ناراحتم. اما خیلی حق به جانبه و مادرم رو تهدید میکنه که تقصیر اونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بله من هم اکثرا داخل اتاق میرم ترجیح میدم جلوی چشمش نباشمطبیعی که نیست مطمئناخداروشکر که بین شما خصو ...

اها خب پس بخاطر خودبین بودنش فکنم‌خانوادگی مشکل دارید با پدرتون

اها خب پس بخاطر خودبین بودنش فکنم‌خانوادگی مشکل دارید با پدرتون

بله

دیگه عادت کردم

تازه من زیاد با بابام راه میومدم ولی دیگه خیلی زیاده روی کرد

😀😉 دیگه حتی نمیتونم تحمل کنم که نزدیکم بشینه

عجبایشالا که اوکی بشه

ممنون ان شاالله

ببین این 2 حالت داره تا یه حدی اره عادیه مثلا من کلا ادمی نیستم ک چیزا رو بتونم تو خودم نگه دارم همه میفهمن مثلا ناراحتم یا عصبی...حالا باز ما دخترا بیشتر با مامانامون راحتیم دیگه مسایل مختلف دخت مادری رو نمیشه ب باباها گفت مثلا شما پریود میشی ب بابات میگی قطعا نه! ولی اینکه بری تو اتاقت و اصلا باهاش ارتباط نگیری بده دیگه سعی کن دوسشون داشته باش منم خیییییییییییییییییییییییییییییییلی باهاشون مشکل دارم و کلا ادم مهربون و خوبی نیستم خیلی بداخلاقم در نتیجه همش باهاشون بحث دارم ول تو اینطوری نباش سیسی

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین این 2 حالت داره تا یه حدی اره عادیه مثلا من کلا ادمی نیستم ک چیزا رو بتونم تو خودم نگه دارم همه ...

من مشکلی ندارم بحثی نکردم تاحالا با پدرم اصلا

نمیدونم چرا‌نمیتونیم باهم ارتباط نزدیکی داشته باشیم 

سلام شما اون کار ادمینی که تو تلگرام آموزش دادن رو انجام دادین ؟

همونکع قبلش ۹۹ تومن می‌گرفت 

آخه کامنت شما رو دیدم زیر پست کار مجازی

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

نمیدونم چرا در این حدوقتی پدرم خونه هست من در اتاقم کلادلیلی ندارم

در هر حدی که هستی × ۱۰۰ کن میشه من 

یه حس خجالت، بی اعتماد نفسی شدید، معذبی هرچی بگی 

از سایت دکتر ساینا ( از نت دانلود کن برنامه رو) با یه روانشناس آنلاین صحبت کن