2789
عنوان

سکته مغزی

91 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من مادرم ۹ خرداد سکته مغزی کرده یک هفته هم تو آی سیو بوده دکتر ۹۰ جلسه فیزیوتراپی نوشته ما حدود ۵۰ جلسه بردیم ولی هنوز نمیتونه قدم برداره فیزیوتراپی که می‌بریم زیاد امکانات نداره میخاستم بدونم بنظرتون جای دیگه ببریم تاثیرش بیشتره یا نه ،،؟خیلی نگرانم مادرم جونه اصن طاقت ندارم اینجوری ببینمش ۵۰ سالشه اگ کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنید 

براش صلوات فرستادم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا مواظبش باش چون بازمیاد سراغش اصلا غذای چرب و شور بهش ندی 

قرصای خون رقیق کنشو دقیق بده بهش

مادرمنم اینطوری بود پاهاش حس نداش اماحرف میزد خیلی حوب بود اما باز سکته کرد و زمین گیرشد

مواظبش باش کوچکترین تغییری تو صورت بلع گفتارش دیدی فورا زنگ بزن اورژانس

شهرمن گیلان😍 برونگرااا

بقرآن خیلی حالم خرابه دلم میخاد بمیرم

وای دور از جونت اینجور نگو

خدا بزرگه نگران نباش

یهویی یه جوری روی خوب رو نشونت میده که کیف کنی

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

زمین گیر شدنش دیونه کرده

نگا کن زمین گیر یعنی کسی ک نتونه ازپهلو چپ ب راست بره 

نتونه قاشق بزاره دهنش 

نتونه چیزی بخوره 

مادرمن سوند ادرار و سوند معده داره حرف زدنش درحد کلمه س

دکترخوب ببرش سه ماه گذشته سه ماه طلایی از دس نده

شهرمن گیلان😍 برونگرااا

وای دور از جونت اینجور نگوخدا بزرگه نگران نباشیهویی یه جوری روی خوب رو نشونت میده که کیف کنی

بخدا من تا حالا هیچ کار تو زندگیم نکردم نمیدونم چرا خدا اینجور گرفتارم کرده 

بخدا من تا حالا هیچ کار تو زندگیم نکردم نمیدونم چرا خدا اینجور گرفتارم کرده

شک نکن یه جبران جانانه برای این روزات میشه که صدای خنده‌ت همه جارو پر میکنه

حق داری که خسته باشی و بریده باشی، اما هیچوقت جا نزن و از مهر خدا نا امید نشو

خدا بزرگه عزیز دلم دلم روشنه مادرت خیلی زود حالش خوب میشه