2777
2789
عنوان

گندی ک زدم ++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 63 پست
افتضاحه شوهرمم این شکلیه😕😕رومم نمیشه برم پیش ارایشگرم

رو نمیخواد عشقم☺

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدر افتضااح نشده کاشکی رفته بودی از مغازه رنگ ترکیبی گرفته بودی

😭😭😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نه  خیلی  زشت  نیست    گفتم  که  یا  شامپوی  رنگی  ...

عزیزم شامپو رنگ یعنی پاک میکنه رنگمو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

چه خوب بوده موهات

پس چرا رنگ گذاشتی

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
بادمنجونی چون از گروه فانتزی هست فقط باید آرایشگاه ریمو کنه از همون خانواده رنگ پایه تیرشو بگذار یک ...

ریمو چیه 

مثل دکلره ست

رنگ  بادمجانی  فانتزی  ها  با  دو سه  بار  شستشو  میره

چهار بار رفتم حموم تکون نخورد لعنتی

نه  به  طور  موقت  یه  رنگ  یکدست  میکنه  موهاتونو  با& ...

پس فردا همینو میگیرم