2777
2789
عنوان

گندی ک زدم ++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 63 پست
ببخشید خیلی سوال پرسیدم اونوقت با شامپو رنگ چ رنگی میشه؟؟

هر  رنگی  که  بخری  ولی  شما  باید  تیره  تر  از  رنگ  موی  خودت  بخری    یه  راه  دیگه  هم  هست  به  جای  شامپوی  رنگی  واریاسیون  بادمجانی  بخری  و  بعد  بدی  اون  قسمت  که   روشنه  یکی  با  دقت  بزنه      یا  اینکه  دوباره  رنگ  بادمجانی   یا  شرابی  بخری  با  ده  سانت  واریاسیون  دودی  قاطی  کنی    یه  رنگ  خوبی  میشه        شما  اشکال  کارت  اینجا  بوده  که  واریاسیون  قاطی  نکردی  

راستی  چه  رنگ  مویی   خریدی ؟؟ مارکش  را  میگم   خیلی  ها  رنگ  موی  پادینا   یا  امثال  اونو  که  ایرانی  هستن  مسخره  می  کنند  ولی   پادینا  پوشش دهیش  فوق العادس  هست   یه  چیز  دیگه  حتما  رعایت  کن  وقتی  رنگ  مو  را  داری  درست  میکنی    با  فر چه  رنگ  اینقدر  باید  هم  بزنی  تا  مایع  صاف  و  یکدست  بشه   من  فکر  میکنم  دلیل  اینکه  اینطوری  شده  یکدست  نوین  رنگ  بوده  یه  جا هاش  مقدار  رنگ  زیاد  بوده  یه  جا  کم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی  چه  رنگ  مویی   خریدی ؟؟ مارکش  را  میگم   خیلی  ها & ...

همسایمون زد مثلا

اسم رنگ بیس کالر بود

دو روز دیگه کف سرم بهتره شه امتحان میکنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام گلم

دررابطه با مشکل ماورایی منزل تون میخواستم بهتون بگم که شماباید حتما پاکسازی انجام بدین و از یه استاد علوم غریبه کمک بگیرین

دعانویس فایده نداره

مخصوصا که بچه هاتونم به شدت دارن اذیت میشن خواهش میکنم موضوع رو جدی بگیرید

این شماره و لینک کانال یه استاد هست که میتونین ازشون کمک بگیرید

خواهشا اعتماد کنین و به خاطر بچه هات موضوع رو باهاشون در میون بزارین

ایدیش در ایتا @moshaver009

کاربری متعلق به دو نفر ///// کاش قبل از مرگم دوباره ببینمت