2777
2789
عنوان

حرف زن عموم

110 بازدید | 7 پست

زن عموم زن چرتیه مثلا میخواد ادای مهربون تر از مادرو دربیاره خیلیم خاله زنک و دروغگو و اهل حرف بردن و حذف آوردنه 

نمی‌دونم چیشد الان اومده خونه ما. ما یک سری وسایل داریم تو هال خونمون فرش نو اینا چیدیم به گوشه هال موقتا. 

بعد این زده اومده ب بابام پیشنهاد داده که بیا بلوک بیاریم بذاریم تو حال روی موکت تا بعد فرشا رو بذاریم روش بابامم سریع قبول کرد. منم گفتم زشته بلوک بذاریم تو هال رو موکت مگه تویله هس!؟ این مسخره بازیا چیه.  زن عموم درومد زبون دراز ووووی از دست زبون این دختر و کلی ازین حرفاااا.. 

تابحال هیچوقت توروش درنیومدم الآنم به بابای خودم گفتم این کارو نکن ولی اون زنه پرید دهنم. 

چی بهش بهش بگم خیلی بهم برخورد.

خونه ما که زشت و بهم ریخته هی مامان بابامم بی عرضه و شل و ولن هرمی از اون جا میاد میخاد تعیین تکلیف کنه برا ما 

بلوک وسط خونه؟ اخه چرا 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن عمومی چرت و بابای بی عرضه و شل و ولم.حالا اونو ولش جواب این زده رو چی بدم

هیچی تا رفت خونش ب بابات بگو ریخت خونه بهم میریزه و سنگ و بلوک نذارید وسط خونه 

اگه بازم زن عموت حرفی زد بگو شما برای خونه خودتون نظر بدین 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه