g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1958 عنوان میخوام خودمو 😭 120 بازدید | 6 پست الان بعضیا میان میگن برا جلب توجه میگیولی واقعن میخوام خودمو.بک.شمتوی این دنیا حتی یه ستاره ام ندارمچیکار کنم؟ راسته میگن اون دنیا عذاب میکشی یا هنوز ثابت نشده کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست 1404/05/25 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 چی ثابت نشده مگه قران تجربهس میگه خودت روح و جسدی روح بر جسد امانت داره جسدت امانته هرکاری بکنی باهاش،در قیامت محاسبه میشی ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
marzieh123 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2271 فعلا که ما نرفتیم اون دنیا رفتم خبرت میکنم ولی میگناون دنیا چون .مون پاره اس
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1958 چی ثابت نشده مگه قران تجربهس میگه خودت روح و جسدی روح بر جسد امانت داره جسدت امانته هرکاری بکنی باه ... ههههه چیکار کنم خدا دس از سرم برادره کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
کیک_عسلی_غمگین عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 4594 ههههه چیکار کنم خدا دس از سرم برادره انقد غصه بخوررررررر انقد گریه کن تا سکته قلبی کنی بمیری راحت😐چته میخای بری اون دنیا چیکار کنی آخه بنده ی خدا هیچ زندگی ایی بدون مشکل نیست تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
قلب_سیاه_شکسته عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 403 تا قیامت همش عذاب میکشی مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است. در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است. عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه. دل به دست آوردن. به خدا که دل به دست آوردن از کشور گشایی بهتر است