گلسا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 73 عنوان پریود نشدن 109 بازدید | 5 پست من چن ماهه پریودیم نامنظمه خانما هرکی راه حلی برا رفع نامنظمی داره بگه به خدا رواعصابمه چون میخوام بچه دار هم بشم یافاطمه الزهرا برای آرزوی دلم اسیر در خانه ات شدم دست خالی برم نگردان 1396/12/24 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل۹۲ عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 1803 دکتر رفتین؟ازمایش و سونو انجام دادین خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 بهتره سونو انجام بدی 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 ازدواج كردى؟بعضى از دكترا ميگن به ازدواج ربط داره،من درست مشكل شما رو داشت بعد ازدواج خوب شد آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 ازدواج كردى؟بعضى از دكترا ميگن به ازدواج ربط داره،من درست مشكل شما رو داشت بعد ازدواج خوب شد دوستم آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂