2777
2789
عنوان

مُهلت عضویـت در لشکـر امام زمان رو به اتمام است

| مشاهده متن کامل بحث + 11513 بازدید | 1243 پست

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💚🤲🏻

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

اللهم عجل لولیک الفرج

🌹

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج

🌹

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

🟢 همواره در محضر امام‌ زمان (عجل الله تعالی فرجه)

🔵 آیت الله #بهجـــت(ره) :

🔴 مومن باید خود را در همه حال، در محضر آن حضرت ببیند. توجه داشته باشیدکه هر کاری می کنید، در محضر اوست. امام زمان حتی از خیال شما آگاه است.

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج‍ 🌱

#امام_زمان‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

مولای غريبم مهدی جان

چشم‌های من لایق دیدار شما نیست!

چشم‌های بی‌فروغ من کجا 

و طلعت نورانی شما کجا؟!

دیدگان آلوده من کجا و دیدار شما کجا؟

اما می‌دانم این فاصله زیاد،

با «اشک» کوتاه و کوتاه‌تر می‌شود؛

می‌دانم اشک بر جدّ مظلومت 

نزدیکترین راه به شماست ...

#عرض‌ارادت‌کم‌ماراقبول‌کن 

يا رب الحسين بحق الحسين

إشف صدر الحسين #بظهور_الحجة

⚜️ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

اللهم عجل لولیک الفرج

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚🤲🏻🌱🌱

#السلام_علیک_یا_صاحب‌الزمان‍ 

درمان درد بیشمار ما

فقط ظهور شماست...

اللهم عجل لولیک الفرج

⚜️ 

راستش لعنت خدا بر شیطان یه وقتی بود ته قلبم شک افتاده بود، به خودم گفتم به من ربطی نداره اگه هست با ...

چه خواب خوبی عزیزم 🥰

خوش به سعادت تون

التماس دعا

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗