2777
2789

🍃به نـام خــدا🍃

کافیه تو شخصیت شما رگه های عشـ💖ـق به امام زمان پیدا بشه🥰 ،

قدرت مغناطیس حضرت جذبت میکنه و این جاذبه تو رو به حرکت بیاره ...

🌿شما ببین این سنخیت چه ها که نمیکنه ؟!
هر جای عالم که باشی،

میای و طرف امامت می ایستی ،

و به هر چیزی که تو رو به ایشون میرسونه چنگ میزنی ....

🍂اما کسانی که این عشق درون شون وجود نداره ❌،
و سنخیتی با حضرت ندارن حتی اگر در ظاهر از  بهترین های امت شون باشن؛
بعد ظهور از اطاعت حضرت خارج میشن!
🌸۱۸۰۰۰ نامه نوشتن واسه امام حسین علیه السلام اما به محض این که ترسوندَنشون پشت امام شون رو خالی کردن💘 !
این وسط افراد کمی هم بودن تو لشکر عمر سعد اما هم سوی و هم سنخ امام ،

وقتی ندای امام شون شنیدن به این جریان پیوستن و عاقبت بخیر شدن 💖

🌺🌺بله جانم😇

فقط عاشقا پای کار حضرت می ایستند😍

تاریخ تکرار میشه💫

و همه ما دوباره اینطوری امتحان میشیم..

⁉️اگر سوال یا حرفی درباره امام زمان دارین بنویسید برامون😘

🍀بانوشتن اللهم عجل لولیک الفرج در ثواب تاپیک شریک باشیم 🍀

مهلت عضویت در لشکر امام زمان(عج) رو به اتمام است !

فکر کن یک روز خبر ظهور در جهان بپیچه، همه جا پر از نور و شادی بشه، دل‌ها به لرزه بیفته و چشم‌ها پر از اشک شوق بشه… و تو هنوز راهتو انتخاب نکرده باشی! چه حسرتی بالاتر از این؟

دوست خوبم! هنوز فرصت هست، اما خیلی کوتاه. امروز روز امتحانه، روزی که باید نشون بدی طرف کدوم جبهه‌ای. این دنیا با همه زرق‌وبرقش می‌گذره، ولی انتخاب تو برای همیشه می‌مونه.

💫 یاوران حضرت کسانی هستن که دلشون رو به امید و انتظار گرم کردن، تو سختی‌ها عقب نکشیدن و پای ایمانشون ایستادن. اونا کسایی هستن که وقتی لحظه‌ی بزرگ رسید، سرشون بالاست، نه شرمنده و پشیمون.

✨ پس همین الان تصمیم بگیر؛ فرصت رو از دست نده. فردا شاید خیلی دیر باشه...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم ، تو هم میتونی از همین الان جزء یاوران حضرت مهدی (عج) باشی! 

کافیه خودت بخوای و اراده کنی. باور کن هیچ فاصله‌ای بین تو و این افتخار بزرگ نیست ، جز یک تصمیم جدی از طرف خودت.

⏳ وقت خیلی کمه و هر لحظه که می‌گذره ممکنه دیر بشه. دنیا پر از غفلت و سرگرمی‌های بی‌ارزشه، اما تو می‌تونی از همین الان مسیرت رو عوض کنی و در صف یاران حضرت قرار بگیری. این یعنی زندگی‌ات معنا پیدا می‌کنه، آرامش واقعی سراغت میاد و حتی سختی‌ها هم برات شیرین می‌شن چون می‌دونی در راه حق قدم برداشتی.

با دل پاک، نیت خالص و عمل صالح، می‌تونی به جمع نورانی یاران حضرت بپیوندی. هر دعای کوچیکت، هر کار خیری که انجام بدی، حتی یک صلوات ساده، قدمی به سمت یاری امام زمانه. این فرصت رو از دست نده!

🌟 همین الان تصمیم بگیر؛ از امروز یار حضرت باش. قلبت رو با نور ایشون روشن کن و مطمئن باش که امام زمان نگاهت می‌کنه و خوشحال می‌شه از این انتخاب زیبا 😍💚🌺

یا امام زمان کمکم کن حاجتموبده خواهش میکنم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

السلام علیک یا صاحب الزمان 💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هر وقت تاپیکای شمارو میخونم به فکر میرم حقیقت خودمم میمونم چ کنم

سلام جانم 

خود همین تلنگر و‌فکر راهگشاست 

و باعث حرکت میشه در حد توان تون 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چه حس و حال خوبی داره تاپیکت

سلام عزیزم 

خوش آمدین 🌹

بله اکثرا میگن 

باعث آرامش شون شده 

و نقطه امید ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

تا دیر نشده، هر کاری می‌توانید برای ظهور بکنید.🔵 آیت الله حائری شیرازی (ره) :🌕 هر کاری که به ذهنتان می‌آید در این دوره و زمانه، تا ظهور نشده بکنید. جلوترها نگران این بودیم که بمیریم [درحالیکه] ظهور نشده؛

حالا نگرانیم بمانیم [درحالیکه] ظهور شده [باشد] ! چون بعد، [امام زمان علیه السلام] از ما می‌پرسد که وقتی من نبودم شما چکار کردید؟ چه چیزی به ایشان بگویم؟

سلام عزیزم خوش آمدین 🌹بله اکثرا میگن باعث آرامش شون شده و نقطه امید ...

مرسی که بهمون امید میدی عزیزم❤️❤️❤️

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

تاریخ تکرار میشه و دوباره امتحان میشیم 

کدوم طرف ایستاده ایم ؟!!!

و باز مورد قضاوت آیندگان قرار میگیریم‌.

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

لحظات قبل ظهور امتحان ها سخت تر میشود‌

ریزش ها بیشتر میشود 

و همچنین رویش ها ...

متاسفانه خیلی از افراد دیندار و مذهبی  رو به انکار می آوردند ..

مراقب ایمان مان تا لحظه آخر باشیم 

برای نجات به خدا پناه ببریم 

و به اهل بیت متوسل شویم ...