2777
2789
عنوان

دوران عقد اینقدر حساسم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست
آره دوران عقد همه چی طبیعیه بنظرمن 😂😂ولی اینارو تو سر خودت نگه داربرا هرچیزی هی بهش گیر نده ک چرا ...

نه تا الان چیزی نگفتم بااینکه خیلییی از خواهرانش تعریف می‌کنه اما خب نه دلم که ناراحت میشم که چقدر خواهرانش دوست داره و همش تعریفشون میده اما من چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسیآخه ازدواج کردید دیگه طرف یهو بی خانواده نمیشه که که توقع دارید دیگه اونا رو نبینه یا لال بشه ...

نه منظورم این  نبود   اما خب می‌تونه اینقدر هم از خواهرانش تعریف نکنه خواهرانش خیلیییی خوبن اما من فقط دوست دارم منو ببینه یا از منم به همون نسبت تعریف کنه

منم با نامزدم اینجوری ام دیروز بخاطر همین ک فقط گف صبح بخیر عزیزمش رو نگفت  کلی واسه خدم گریه کردم بخاطر پریودیمه چن روزه اینجوری شدم ولی بعد ک خوب شدم نشستم کلی ب خدم خندیدم 😂

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

دوران عقدمنم یسری حساسیتایی داشتم ک بنظرمن طبیعیه وبمرورکم میشه 

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

حالا خواهرشهبا دختر فامیل حرف بزنه چیکار میکنی😂

قیامت میکنم👽😐 

😓اما واقعا دست خودم نیست کلا تو زندگیم نسبت به دو سه نفر اینقدر متعصبم و دوست دارم اولویت و توجهشون فقط رو من باشه 

عزیزم خیلی طبیعی چون عقدی و اول رابطه س خود به خود حساسیتت کم میشه

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
نه تا الان چیزی نگفتم بااینکه خیلییی از خواهرانش تعریف می‌کنه اما خب نه دلم که ناراحت میشم که چقدر خ ...

خب عزیزم سالهاس با خواهراش زندگی کرده

شما تازه وارد زندگیش شدی

ی مدت بگذره شمارو بشناسه تعریف‌تو میکنه

بعدم اوایل رابطه یا زندگی، اینجوریه ک آقایون هی میخوان خانوادشون رو عالی نشون بدن. فک میکنن این یه امتیازه

مخصوصا اگ خانواده تو ازشون بالاتر باشه 

مثلا میخوان کم نیارن

تو فقط واکنشی نشون نده اتفاقا وقتی میگه خواهرم فلان، بگو اوه چقد خوب... آفرین بهش.. از اینحرفا

حس کنه حرص میخوری ممکنه بیشتر تکرار کنه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نه منظورم این نبود اما خب می‌تونه اینقدر هم از خواهرانش تعریف نکنه خواهرانش خیلیییی خوبن اما من ف ...

منم کلی گفتم

یکی از عزیزای ما ازدواج کرد زنش دیگه اجازه نمیداد به ما که محرمشیم نگاه و تو رومون بخنده