2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 87 پست
سلام عزیزم شاید کم برو بیا داری بیرون و توواجتماع و اینا  بعدشم بگو چند سالته اگه دوست داری

من دانشجوم

بیرونم میرم

چندروز تو هفتهذهم تدریس میکنم

27

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این فک کنم هنرمندی میخاد ولیا مشکلم ازدواج نیس فقط نمیفهمم چرا خاستگار ندارم

بله درسته 

منم ب مامانم  میگم چرا خواستگار ندارم

فقط باشن نمیخوام شوهر کنم😁

مامانم مسخره میکنه😐 میگه بهتر که نداری

توی اجتماع هستی؟ آخه من هم خواستگار نداشتم چون همش خونه بودم ولی رفتم سرکار برام خواستگار اومد هرچند ...

کار خوب ندارم

چندروز تدریس میکنم

دانشجو هستم

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
من دوست شدم با شوهرم بعد ازدواج کردیم  چند سالته؟

یچیزی ازت بپرسم ناراحت نمیشی؟ شوهرت تو دوران دوستی حرفای اونجوریم بهت میزد ؟ فقط از رو کنجکاوی اخه میگن مردی ک اینجوری حرف بزنه هییییچوقت با دختر ازدواج نمیکنه میخاسم ببینم راسته یانه اگه دوس نداشتی ج نده 

من دانشجوم بیرونم میرم چندروز تو هفتهذهم تدریس میکنم 27

رفتارت چطوره؟ 

یکم در معرض دید مادرا کلا زنا قرار بگیر 

میدونم الان میگن دوره این حرفا گذشته اما واقعا هنوز هستا کسایی که با معرفی ازدواج میکنن یا مادراشون دنبال دخترن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

برو تو اجتماع. سره کار یا کارآموزی. توی مجالس مثله عروسیا یا روضه ها یا مولودی ها شرکت کن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
یچیزی ازت بپرسم ناراحت نمیشی؟ شوهرت تو دوران دوستی حرفای اونجوریم بهت میزد ؟ فقط از رو کنجکاوی اخه م ...

نه والا اصلا از اینجور حرفا یک بارم نمیگفت تازه من مثلا واسش استیکر عاشقانه میفرستادم دعوا میکرد میگفت بی جنبه ای😂😂😂 

راس میگن به نظرم البته ما هردو خانواده ها خیلی مقید بودن شاید از نظر بعضیا طبیعی باشه

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

همسرم منو ۶ سال قبلش خونه یکی از اقوام دبده و ب قول خودش عاشقم شده بعدش طی ۶ سال دو سع بار اومده شهر ما ک منو ببینه هردفعه من ب یک دلیلی نیومدم اون مهمونی مذکورو

تا بالاخره پیدام میکنه و دوست میشیمو الانم زنشم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!