بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یچیزی ازت بپرسم ناراحت نمیشی؟ شوهرت تو دوران دوستی حرفای اونجوریم بهت میزد ؟ فقط از رو کنجکاوی اخه میگن مردی ک اینجوری حرف بزنه هییییچوقت با دختر ازدواج نمیکنه میخاسم ببینم راسته یانه اگه دوس نداشتی ج نده
برو تو اجتماع. سره کار یا کارآموزی. توی مجالس مثله عروسیا یا روضه ها یا مولودی ها شرکت کن
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
همسرم منو ۶ سال قبلش خونه یکی از اقوام دبده و ب قول خودش عاشقم شده بعدش طی ۶ سال دو سع بار اومده شهر ما ک منو ببینه هردفعه من ب یک دلیلی نیومدم اون مهمونی مذکورو
تا بالاخره پیدام میکنه و دوست میشیمو الانم زنشم
دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!