2777
2789
عنوان

من یبسم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 68 پست
😅😂آها مرسی

به خدا دیگه، هر غذایی میزارم اول سرچ میکنم ، براش خوب یا بد.

دختر من چند سال شلوارش کثیف میکنه.

به خدا گاهی میشینم گریه میکنم.

اگر خوب نشه، چند سال دیگه خودش بهتر بفهمه، تو جامعه وارد بشه، آبروش میره

شیاف استفاده کردی؟

اخرین مرحله شیافه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر خببب 

من رفتم شیاف هموئورید داد و قرص ملین (سیلاکس) البته ملین نباید طولانی مدت بخوری تنبلی روده میاره.

باید ببینی چی بهت بیشتر میسازه من کیوی ،هلو ،لواشک و پیاده روی خیلی روم اثر داشت + آب زیاد خوردن روزی ۸ لیوان آب میخوردم.

اول صبح ساعت ۷ یا هشت ناشتا خاکشیر و انجیر و زرد آلو خیس کن با آب جوش بعد ولرم شد بخور --سرد نخوری ها چون سردش باعث میشه مدفوع سفت بشه - یکساعت بعد صبحانه بخور حتما --دور معقدت رو هم چرب کن که رگ ها ت پاره نشه خون بیاد- اینو کسی بهت گفت که یک ماه یک ماه یبوست می‌شده البته در کنار اینا آب فراوان بخور  ورزش

برو دکتر خببب من رفتم شیاف هموئورید داد و قرص ملین (سیلاکس) البته ملین نباید طولانی مدت بخوری تنبلی ...

اگه خوب نشم چاره ای نیس باید برم دکتر

🫀🥹