2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 130 پست
مادرمم گفت که شاید احساس پوچی میکرد به ته خط رسیده بوده  ولی خودکشی اخر راه نیست

پس چی کار. میشه کرد به خدا من همه راها رو امتحان کردم 

پیش روانپزشک و روانشناس رفتم چند سال ولی هیچی نشد 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی حال من برای خانواده مهم نیست بعد مرگم مهمم؟!

اینجوری نگو تورو خدا.میدونی من اگه بخوام شرایطمو توضیح بدم،خانوادمو تا یک هفته باید گریه کنم.من حتی راهش هم انتخاب کرده بودم ،کلا مرگ واسم مهم نیست ولی اونچیزی که باعث شد انجامش ندم تغییر طرز فکرم بود.دیدم واسشون مهم نیستم سعی کردم بیخیال باشم،زندگیمو جون کندم بردم جلو.یک بار به مادرم گفتم آدم از دست شماها دوست داره خودشو بکشه،برگشته بهم گفته نههههه این کارو نکنیاا ،دشمن شاد کن نشو😐😐 یعنی اصلا واسه خودش  مهم نبود که من باشم یا نه.دیدم اینجوریه گفتم برای چی خودمو بکشم ؟زندگیمو میکنم چشمشون هم درمیارم😈😈

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 هیچ وقت نمیخواستم تو امضام بنویسم لطفا درخواست دوستی ندید ولی اگر منو نمیشناسید لطفاا درخواست دوستی ندید، محترم باشیم.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی خدا بخدا من هزاران بار به پوچی رسیدم ولی نمیدونم دلیلش چیه زنده م دستم تا استخون رفت رفتم بیمارستان شهرمون انتقال دادن مرکز استان گفتن باید جراحی بشی هر وقت بخیه هامو میبینم از زندگی بیزار میشم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

چقدم خوش قیافه بود بنده خدا😢

صداش بغض داشت بیچاره مادرش بدبخت پدرش کاش حداقل فیلمو نمیدیدن کاش فیلم نمیگرفت ای خدا😳

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بااینکار فقط صورت مسئله رو پاک‌میکنی فک نکن باخودکشی همه چی برات گل و بلبل میشه بعدشم آدما بدنیااومدن و مرگشون دست خودشون نیس ینی حقی دراین باره ندارن لطفالطفالطفا این فکرارو از سرت بیرون کن

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

کسی که بخواد خودکشی کنه مشورت نمیگیره ,بعدم خودکشی رو انقدر راحت جلوه ندید اینجا افسرده زیاده حتی اگه نیت از زدن تاپیک جلب توجه هم باشه شاید غیر مستقیم انگیزه بشه برا افسرده ها

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
چقدم خوش قیافه بود بنده خدا😢 صداش بغض داشت بیچاره مادرش بدبخت پدرش کاش حداقل فیلمو نمیدیدن کاش فیل ...

باورت میشه من که نمیشناسمش انقد گریه کردم ک چشام میسوزه کاش ب قول تو فیلم نمی گرفت ..

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
فیلمش کجاس

تو نت بزن میاره واست

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیزدلم با ی مشاور صحبت کن... ب احتمال قوی افسردگی گرفتی .تاپیک زدن و جوابای  بعضی دوستان حالتو ...

خسته شدم از مشاور و قرص 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2824
2823
2791