2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 130 پست
اره وضعشون خووبه هیچی کم ندارن  از پسر خالش پرسیدم گفت نمیدونیم دلیلش چیه احمق چرا اینطوری کرده ...

به هر حال خدا رحمتش كنه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
دوس دارم ریپلای کنممممممم😲😲😲😲😲 بیای جلو انگشت میکنم دماغم 😩

اخه بخداااا سه روز بعدم میای نی نی سایت میبینی سر همون موضوع ریپلای کردن خب اصلا من یادم نمیاد چی بود باید جوابشم بدم 😃😃😃😃

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم بعضی وقتا واقعا تصمیم میگیرم یه بارم این کارو کردم که نمردم!!!! ولی بعدش خیلی ضایع شدم تصمیم دار ...

منم یه بار تجربه کردم ولی بعدش یه مدت حالم خوب بود چون مثل معجزه بود که برگشتم به زندگی اما الان حالم خوب نیست حس راکد بودنو دارم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی حال من برای خانواده مهم نیست بعد مرگم مهمم؟!

بابا بیخیال والا به اندازه من بدبختی نکشیدی تو زندگی چند بار خودکشی کردم ولی چاره چیه خدا هم منو نمیخاد که نمیمیرم .به خاطر این چیزای الکی میگی خودکشی جای من فلک زده بودی چی 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
اخه بخداااا سه روز بعدم میای نی نی سایت میبینی سر همون موضوع ریپلای کردن خب اصلا من یادم نمیاد چی بو ...

بلی بلی راس میگی در جریان اوضاع هستم😆😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

همیشه اینجوری نمی‌مونه . تحملت و ببر بالا و صبر کن . همه مشکلات دارن . بخدا هیچ چیز به اندازه ی سلامتی ارزش نداره

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

من اصن فیلمشو ندیدم دلم نیومد، خدا رحمتش کنه، حتمن چیزی اذیتش میکرده ک نتونسته تحمل کنه و اینکارو کرده، انشاالله خدا ب خانوادش صبر بده😭

خداجونم میدونم ک هم میبینی، هم میتونی، توکل کردم ب خودت...