2777
2789
عنوان

یه چی شد پشمام ریخته شما بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناهه

بعضی ها مثل کشتی شکسته می مونند غرق می شن و تو رو هم با خودشون می کشن پایین 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

چقدر درک نمیکنم این ادماروکه واسه یه ادم عوضی بخواب بری التماس کنی و بگی اگه نیومدی منو زیرخاک پیدا ...

دقیقا باز دوباره اصرار میکرد میگف باز زنگ بزن بش گفتم چی گفته باز میگفت زنگ بزن تهش بفکر غرور خودم بودم 😑😂

امیدوارم ریشه هر چی آدم بده تو جامعه کاملا خشک بشه راضی ام به ریشه کن شدنشون چه عیبی داره برای یه زمان کوتاه هم که شده خوبیها حاکم باشند و بدی نباشه چون اصلا واقعا اعتمادی وجود نداره شاید واقعا یک انسان به کمک احتیاج داشته باشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
دقیقا باز دوباره اصرار میکرد میگف باز زنگ بزن بش گفتم چی گفته باز میگفت زنگ بزن تهش بفکر غرور خودم ب ...

عزیزم بهتر به دوست نی نی سایتی مون بگی بجایی اصرار زنگ زدن دوباره به فکر رل دیگه باشه