2777
2789
عنوان

دندان مصنوعی

118 بازدید | 9 پست

بچه ها من ی خاستگار خوب دارم ک عاشق هم دیگه هستیم مشکلی ک داره و بهم گفت اینه ک دندوناش مصنوعی هستن؛جنس دندوناش خوب نبود و تو۳۵سالگی دندان مصنوعی گذاشته.. خواستم نظرتون در این مورد بدونم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه جنس دندوناش خوب نبوده امپلنتم گرونه مصنوعی بدم نیست مهم خود اون آدمه

اره خب خیلی گرونه امپلنت واسه یکی دوتا دندونه ن کل فک🤦‍♀️خودش عالیه هر نظر ولی خانوادم این مورد و نمیدونن.. نمیدونم بهشون بگم یا ن

اره خب خیلی گرونه امپلنت واسه یکی دوتا دندونه ن کل فک🤦‍♀️خودش عالیه هر نظر ولی خانوادم این مورد و ن ...

مثل این دوست ماست از بس نوشابه خورده و بعدشم گاها سیگار کشیده کل دندوانش خراب شده الان مصنوعی گذاشته خانمش به کسی نگفته به نظر من این مسیله مربوط به خودته فقط شاید خجالت بکشه بعدا 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اگه زیاد حساسی بگو ایمپلنت کنه بعد بقیه را ببنده به اونها اصلا در نمیان تازه شکل طبیعی هم دارن

اخه امپلنت خیلی گرونه..😢اره راستش حساسم یکم ب این فکر میکنم درشون بیاره😅بعد گلم اینکه میگین بقیه رو ببنده یعنی چی😇

مثل این دوست ماست از بس نوشابه خورده و بعدشم گاها سیگار کشیده کل دندوانش خراب شده الان مصنوعی گذاشته ...

یعنی بنظرتون نگم ب خانوادم؟ خودش میگه اگه بخوای ب خانوادتم میگم نمیدونم چیکار کنم اخه ذوقش دارن میترسم این مسئله بگم بخوره تو ذوقشون🥲البته مامان خودمم دندونش مصنوعیه

یعنی بنظرتون نگم ب خانوادم؟ خودش میگه اگه بخوای ب خانوادتم میگم نمیدونم چیکار کنم اخه ذوقش دارن میتر ...

خب اگر خودش میگه بگو  به مادرت بگو قشنگ توضیح بده که جنس دندان هایش خراب بوده مصنوعی گذاشته این اصلا بد نیست از نظر من اما خانواده ها ممکنه فرق کنه نگاهشون 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اخه امپلنت خیلی گرونه..😢اره راستش حساسم یکم ب این فکر میکنم درشون بیاره😅بعد گلم اینکه میگین بقیه ر ...

چهار تا فک بالا چهار تا هم فک پایین ایمپلنت میکنن، بعد دست دندان را میبندن به ایمپلنت ها اصلا در نمیاد.  

من ذهنم منحرفه بخاطر رابطه ی دهانی چندشت میشه حتما😂😂