2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

301 بازدید | 34 پست

کسایی که بچه دارین و امکانشم نیست جدا بشین چطور میگذرونین ؟؟خودم ازش متنفرم...مطمئنم اونم همین حسو داره ولی بخاطر بچها داره ادامه میده 

غیبت نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باهم سردیم کاملا .یسوال پول میگیری ازش؟؟؟ من مشکلم بی پولی هست فقد

شوهر من فقط جونشو خانواده اش ... تو ۱۷ سال زندگی منو فقط بخاطر اینکه رفتارم با خانواده اش خوبه و ساپورتشون میکنیم نگهداشته وگرنه صدبار جدا شده بودیم 

غیبت نکنم

عزیزم مشکلاتتون خیلی جدیه؟ مشاوره رفتید؟

مشاور رفتیم ولی تغییریم نداشت اوایل که دست بزن داشت بار آخری که اینکار کرد رفتم پزشکی قانونی بتدش تعهد داد ولی تا میام حرف بزنم عصبی میشه منم حرفمو قورت میدم ازش میترسم... فقطم خانوادشو میبینه 

غیبت نکنم

شوهر من فقط جونشو خانواده اش ... تو ۱۷ سال زندگی منو فقط بخاطر اینکه رفتارم با خانواده اش خوبه و ساپ ...

ایششش 100 ساله سیاه ول کنا خیری از پسرشون دیدی مگ ک ب اونا سرویس میدی

خدایا کمکم‌ کن❤
منم باهم سردیم کاملا .یسوال پول میگیری ازش؟؟؟ من مشکلم بی پولی هست فقد

بآورم نمیشه بخاطر بی‌پولی دست به جدایی و سرد شدن رابطتون‌ می‌زنید! جای اینکه باهم بسازید ، درستش کنید و از وضعیتی که دارید خودتون رو نجات بدید منفعل شدید؟

مشاور رفتیم ولی تغییریم نداشت اوایل که دست بزن داشت بار آخری که اینکار کرد رفتم پزشکی قانونی بتدش تع ...

عزیزدلم ممکنه همسرتون مشکل کنترل خشم داشته باشن، این مشکل و مشکل بعدی که بیان کردید بنظرو با رفتن به مشاور ممکنه درست بشه یعنی درواقع تا حد خوبی با کمک مشاور خوب قابل حل هست