2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 43 پست
حضوری باید برین اژانس ها ممکنه داشته باشن ولی شاید گرونتر بگیرن نمیدونم. معمولا بلیط رزرو میکنن بعد ...

اتوبوسی نمی‌خوام آخه 

بچه هام کوچیکن

پدرومادرمم هستن اونام سن بالان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه نمی‌شناسم من

به یکی از بارکش های راه آهن سفارش کن تا بلیط پیدا کنه بعد بهش یک انعام کوچک هم بده  آنها حتما راه بلیط گرفتن رو میدونن

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

من نمی‌شناسم کسی رو بخدا

لازم نیس کسی رو بشناسی به راه آهن مراجعه کن به یک کارمند یا بارکش آنجا یا مغازه دار های داخل سالن سفارش کن بلیط بگیرن بعد گرفتن بلیط یک کم پول بیشتری بهشون به عنوان هدیه بده و به خودشان هم اعلام کن ولی پول رو آخر کار بده شماره تماس بهشون بده تا اگه بلیط گرفتن به تو خبر بدن

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

من نمی‌شناسم کسی رو بخدا

به نظرم برو اژانس های فروش بلیط چون من نگاه کردم بلیطهای کرمانشاه مشهد هم پر بود. اینا وقتی موقع رزرو میشه بلیطها رو میخرن بعد به مشتری ها میفروشن. شوهرت هم اشنا نداره؟ 

لطف کردین🥺

عزیزم تهران مشهد بود یکی فقط ۴ نفر جا داشت یکی دونفر. دونفره ۹۹۰بود اون یکی گرونتر اگر میتونی مادر پدرت با دونفره بیان شما هم اون کوپه ۴ نفره. سالنی هم تعداد زیاد بود که من نمیدونم چه جوری هست.. من کرمانشاه و اون موقع نگاه کردم فکر کردم خودت تهران و نگاه کردی