2777
2789
عنوان

بدنساز ها بیان

56 بازدید | 7 پست

سلام چطورید   

من قبلا والیبال کار میکردم دلم میخواد ورزشمو عوض کنم میخوام برم سمت بدنسازی 

ولی خیلی مطمئن نیستم نمیدونم چیکار کنم 

کسایی که بدنسازی کار میکنن یه سوال ازتون داشتم جو باشگاه برای کسایی که سنشون زیاد نیست چطوریه؟؟؟ و من از یکی پرسیدم میگن اگر ولش کنی بدنت ریزش پیدا میکنه اینکه من بخواطر درسم نمیتونم فشرده کار کنم شاید مثلا مجبور شم یکی دو ماه ولش کنم اتفاقی نمیوفته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای بهترین ورزش هیجانی و هوازی رو ول کنی بری ورزشی که یه مشت چربی و شکم دار میرن دنبالش ؟ بیخیال ...

میخواستم یکم بتونم به بدنم فرم بدم از دخترایی که میبینم بدنشون یه حجم خوشگلی داره خوشم میاد 

میخای بهترین ورزش هیجانی و هوازی رو ول کنی بری ورزشی که یه مشت چربی و شکم دار میرن دنبالش ؟ بیخیال ...

چندتا ورزش رو حرفه ای دنبال کردی که والیبال رو بهترین ورزش میدونی و از طرفی اینجوری بدنسازی رو کوبیدی ؟

شاید هم جفتشو برم ولی توی سال تحصیلی خیلی فشرده میشه