heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 عنوان هعی🥺🦋☘️ 156 بازدید | 17 پست 🤌🏻🌼آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی 🥴کی بود؟ کجا رفت؟ چرا بود و... چرا نیست 🙃🩵#🦋🍃 #ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ #حیرانخاتون شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰 1404/05/25 | 01:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 آلودهشدقلبمبهآنمعشوقهینامهربان لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند🥺🤕 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
tooba1390 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 421 لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند🥺🤕 آمدی جانم به قربانت ولی دیر آمدیبی وفا حالا که از جانم شدم سیر آمدی
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 آمدی جانم به قربانت ولی دیر آمدیبی وفا حالا که از جانم شدم سیر آمدی خارج از وقتش که باشد عشق هم بیارزش استنوشدارویی که آوردی تو بیتاثیر شدحرف آخر...، جانِ دل برگشتنت بیفایده استآمدی وقتی که دیگر بینهایت دیر شد🩶🤍 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
tooba1390 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 421 خارج از وقتش که باشد عشق هم بیارزش استنوشدارویی که آوردی تو بیتاثیر شدحرف آخر...، جانِ دل برگشتنت ... بر مزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهدناله هایت بودی عشق بوی باران میدهددست بر قبرم بکش تا حس کنی مرگ مرادست هایت درد هایم را تسلا میدهدوقت رفتن لحظه ای برگرد قبرم را ببیناین نگاه آخرت امید ماندن میدهد
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 بر مزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهدناله هایت بودی عشق بوی باران میدهددست بر قبرم بکش تا حس کنی مرگ م ... به مرگم راضیم اما فقط یک آرزو دارم سرم را لحظه آخر به زانوی تو بگذارم بپرسی از من آن لحظه که ایا صحبتی داری؟ به جای اَشهَدُ اَنَ بگویم دوستت دارم 🥺🩵🦋☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
tooba1390 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 421 به مرگم راضیم اما فقط یک آرزو دارم سرم را لحظه آخر به زانوی تو بگذارم بپرسی از من آن لحظه که ایا صحب ... ترسم که تو هم یار وفادار نباشیعاشق کش و معشوق نگه دار نباشیمن از غم تو هر روز دوصد بار بمیرمتو از دل من هیچ خبردار نباشی
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 ترسم که تو هم یار وفادار نباشیعاشق کش و معشوق نگه دار نباشیمن از غم تو هر روز دوصد بار بمیرمتو از دل ... مجنون که شدم لیلی من مرد یوسف که شدم گرگ مرا خورد من تیشه زدم خسروی نامردبا وسوسه شیرین مرا برد. 🥺🤍 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
tooba1390 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 421 مجنون که شدم لیلی من مرد یوسف که شدم گرگ مرا خورد من تیشه زدم خسروی نامردبا وسوسه شیرین مرا برد. 🥺� ... جز من اگر عاشق شیداست بگو.. ور میل دست به جانب ماست بگو.. ور هیچ مرا در دل تو جاست بگو.. گر هست بگو، نیست بگو، راست بگو!
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 جز من اگر عاشق شیداست بگو.. ور میل دست به جانب ماست بگو.. ور هیچ مرا در دل تو جاست بگو.. گر هست بگو، ... عاشقم کردی و پرگار دلم چرخان شدوسط دایره عشق تو سرگردان شدآنقدر در پی تو دور خودم چرخیدم تا توهم زدم ورد دلم هذیان شد🤌🏻🤍🦋☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3556 جز من اگر عاشق شیداست بگو.. ور میل دست به جانب ماست بگو.. ور هیچ مرا در دل تو جاست بگو.. گر هست بگو، ... ایول👍 سعید🦋آدما بعضی وقتا باید قید دوست داشتن بزنن نه از سر خوشی فقط به این دلیل که کمتر زخم بخورن👍
tooba1390 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 421 عاشقم کردی و پرگار دلم چرخان شدوسط دایره عشق تو سرگردان شدآنقدر در پی تو دور خودم چرخیدم تا توهم زدم ... سر غم عشق را، ز بیگانه مجواز واعظ بی خبر، جز افسانه مجومستم، ره هوشیاری از من مطلبافسانه عقل را ز دیوانه مجو... 🔗🧠🤘
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 سر غم عشق را، ز بیگانه مجواز واعظ بی خبر، جز افسانه مجومستم، ره هوشیاری از من مطلبافسانه عقل را ز دی ... منم که شهره شهرم به عشق ورزیدنمنم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 🤌🏻🦋 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
tooba1390 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 421 منم که شهره شهرم به عشق ورزیدنمنم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 🤌🏻🦋 خبرت هست که از خوبی خود بی خبریبخدا خوب تر از خوب تر از خوب تری.....