دعا کنید کارم جور بشه یه دری به روم بازشه از این درموندگی دربیام که ۷ ماهه بدترین روزا رو دارم میگذرونم و فقط منتظر یه اتفاق خوبم که بیوفته از این وضعیت دربیام
توجه ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،
ایشالا درست میشه نگران نباش نذر کن صلوات به روح شهید ابراهیم هادی واقعا من مشگلم حل شد نتیجه گرفتم منم همین جا نی نی سایت های عزیر گفتن
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
گلم من هم صلوات، ذکر، دعا، چله و... انجام دادم ولی تا یه قدمی شدن میره اما نمیشه مشکل من بزرگ و عجیب ...
همیشه موقعی ای نا امیدی معجزه میشه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم