2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

120 بازدید | 15 پست

واسم دعا کنید با هر اعتقادی که دارید 

دعا کنید کارم جور بشه یه دری به روم بازشه از این درموندگی دربیام که ۷ ماهه بدترین روزا رو دارم میگذرونم و فقط منتظر یه اتفاق خوبم که بیوفته از این وضعیت دربیام

خیلی خستم. 

کاش زندگی روی خوش رو بهم نشون بده

انشاالله 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز کن فیکون حضرت ابولفضل رو بخون

چجوریه؟ 

بجز نماز راه دیگه نیس؟ 

من خیلی دعاها کردم، ذکر گفتم هر راهی که بگی امتحان کردم تا یه قدمی شدن میره ولی نمیشه 

دعا کن از این وضعیت دربیام

ایشالا  درست   میشه    نگران   نباش    نذر کن     صلوات   به  روح  شهید ابراهیم هادی        واقعا  من   مشگلم  حل  شد  نتیجه  گرفتم   منم  همین جا   نی نی سایت های     عزیر  گفتن    

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
چجوریه؟ بجز نماز راه دیگه نیس؟ من خیلی دعاها کردم، ذکر گفتم هر راهی که بگی امتحان کردم تا یه قدمی شد ...

ایشالله زودتر شرایطتت درست بشه. بزنی نت میاره 

اگ اینم نتونسی دو رکعت شبها بعد غروب مثل نماز صب نماز بخون ب عنوان نماز شب من خودم از این زیاد نتیجه گرفتم.‌

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ایشالا درست میشه نگران نباش نذر کن صلوات به روح شهید ابراهیم هادی واقعا م ...

گلم من هم صلوات، ذکر، دعا، چله و... 

انجام دادم ولی تا یه قدمی شدن میره اما نمیشه 

مشکل من بزرگ و عجیب نیس اما زندگیمو درگیر کرده و انقد نشد که دیگه معجزه میخام 

ایشالا اتفاق خوبی بیوفته و خبرای خوبی بشنوی من یه مشکل دارم

ان شاءالله 

امسال کنکور دادم نتایج نهایی هم بد اومد تربیت معلم پذیرفته نشدم الانم امروز نتایج کنکور تیر اومد و واقعا بد بود بدتر از قبل 

اعصابم خورده واقعا

گلم من هم صلوات، ذکر، دعا، چله و... انجام دادم ولی تا یه قدمی شدن میره اما نمیشه مشکل من بزرگ و عجیب ...

همیشه   موقعی ای  نا امیدی  معجزه  میشه     

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ایشالله زودتر شرایطتت درست بشه. بزنی نت میاره اگ اینم نتونسی دو رکعت شبها بعد غروب مثل نماز صب نماز ...

بیین من اعتقاد دارم و خیلی دعا میخونم و ذکر میگم و.. 

اما اینطوریم که کلا نماز نمیخونم و حجاب ندارم 

بیین من اعتقاد دارم و خیلی دعا میخونم و ذکر میگم و.. اما اینطوریم که کلا نماز نمیخونم و حجاب ندارم

نماز خیلی ارامش بخشه دورکعت چیزی نیست بخون شاید گره مشکلت باز بشه 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش