2777
2789
عنوان

علائم اتیسم درکودک هجده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 46 پست
در همون حد هم نباید اهنگ بزارید اصلا من متاسفانه همین اشتباهو کردم و اینقدر پشیمونم که نگو .خودتون س ...

نمیدونستم اهنگ خوب نیست براشون چون گاهی اوقات اهنگ میزاریم براش پاشه میرقصه اما دیگه اجازه نمیدم آهنگم گوش بده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
نمیدونستم اهنگ خوب نیست براشون چون گاهی اوقات اهنگ میزاریم براش پاشه میرقصه اما دیگه اجازه نمیدم آهن ...

افرین عزیزم. مردا براشون مهم نیست فردا هر چی بشه بازم سر تو غر میزنن ،بچه رو فقط تو محیط طبیعی بزرگ کن .بهش گیر ندید .هر چیو میترسی خراب کنه جمع کن تا بچه راحت باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین عزیزم. مردا براشون مهم نیست فردا هر چی بشه بازم سر تو غر میزنن ،بچه رو فقط تو محیط طبیعی بزرگ ...

دقیقا عزیزم اخرم مادر مقصره مرسی گلم ممنون از راهنماییت❤️

پسرمنم وقتی چیزی برخلاف میلش باشه خودش ومیزنه زمین جیغ میزنه،اما حرف زدنش خوبه ماما بابا آب بده ام ب ...

خب شاید کودک سخته خلق خوی سخت داره اونجوره 

اوتیستیکها تماس چشمی ندارن 

کلام ندارن 

به تغییر حساسند و جیغ میزنند

وقتی صداش میزنه باید واکنش نشون بده، به طرفی که صداش میکنن نکاه کنه نه یه جایی دیکه.. یهو جیغ الکی م ...

من تا سه سالگی اینطوری بودم

ولی اتیسم نداشتم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خب شاید کودک سخته خلق خوی سخت داره اونجوره اوتیستیکها تماس چشمی ندارن کلام ندارن به تغییر حساسند و ج ...

شاید چون برادرم همینجوری بوده لج میکرده الان سر ی تایمی از خواب بیدار میشه جیغ و داد میکنه باید بغلش کنی بچرخونیش و ی چیزی بدی بخوره آروم بشه،تماس چشمی داره صداش میزنم نگاه میکنه وقتی داداشش گریه میکنه سریع میاد  با دستش اشاره میکنه به داداشش که داره گریه میکنه وقتی باباش میخواد بره سرکار پشت سرش گریه میکنه به این چیزا توجه داره بگیم بریم مغازه یا بیرون؟سرشو به نشانه اره تکون میده یا با دستم به چیزی اشاره کنم بگم فلان چیزو بده مامان میاره برام

خب درسته بزن توی اینترنت. خلق و خو در کودک فرزند شما خلق و خوش سخته

ایشالله که فقط همین باشه ن چیز دیگه،مرسی عزیزم❤️

سلام مادر عزیز  🌷

اول از همه بدونید که در سن ۱۸ ماهگی خیلی از رفتارها می‌تونن بخشی از روند طبیعی رشد یا کنجکاوی کودک باشن و همیشه به معنای بیماری یا اختلال نیستن. اما دقت و پیگیری شما قابل تحسینه.

🔎 علائمی که ممکنه در اتیسم دیده بشن (نه اینکه الزاماً در همه بچه‌ها نشونه اتیسم باشه):

• تماس چشمی کم یا اینکه کمتر به اسمش واکنش نشون بده.
  • عدم اشاره کردن برای نشون دادن اشیا (مثلاً چیزی رو نمی‌گیره تا نشون بده یا درخواست کنه).
  • تأخیر در گفتار یا کلمات خیلی محدود.
  • بازی‌های تکراری مثل چرخوندن چرخ ماشین یا ردیف کردن اسباب‌بازی‌ها.
  • حرکات کلیشه‌ای (راه رفتن روی پنجه، دست زدن مداوم، تکان دادن بدن).
  • واکنش غیرعادی به صدا یا لمس (مثلاً گوش‌ها رو زیاد گرفتن یا نسبت به صداهای عادی حساس بودن).
  • کم بودن تعامل اجتماعی، مثل اینکه کمتر بخواد با دیگران بازی کنه یا توجه نشون بده.

⚠️ اما نکته مهم:
پرخاشگری، پرت کردن وسیله، یا حتی راه رفتن روی پنجه پا به‌تنهایی نشونه قطعی اتیسم نیست. خیلی از بچه‌های سالم هم این کارها رو انجام می‌دن.

✅ توصیه من به شما:

• اگر چند مورد از علائم بالا رو به‌طور مداوم در پسرتون می‌بینید، بهتره با متخصص رشد و تکامل یا روانپزشک کودک مشورت کنید.
  • ارزیابی زودهنگام خیلی کمک می‌کنه، چون اگر اختلالی باشه، هرچه مداخله زودتر شروع بشه نتیجه بهتر خواهد بود.
  • در کنار این، محیط آرام، بازی تعاملی، صحبت کردن زیاد با کودک و تشویق به برقراری ارتباط خیلی مؤثره.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال ما رو دنبال کنید:
کانال دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

🙏 امیدوارم نگرانی‌تون خیلی زود برطرف بشه.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مادر عزیز 🌷اول از همه بدونید که در سن ۱۸ ماهگی خیلی از رفتارها می‌تونن بخشی از روند طبیعی رشد ...

ممنون خانم دکتر❤️👏🏻پسرم تماس چشمی داره کامل اگه چیزی بخواد که حالا تویخچال تو کشو جایی باشه میره همونجا اشاره میکنه یا اگه بتونه که خودش برمیداره کلمه هم میگه جمله آب بده ،ام بده(منظورخوراکی)ننه ماما بابا فاطی(البته نمیتونه تلفظ شو خوب بگه میگه باطی)دادادی (داداشی)باباجی دایی ،همچین بازی انجام نمیده اما بعضی اوقات رو پنجه پا میره وقتی که بهش میگم دوباره همون حالت عادی شو میره کلا چند ثانیه حرفامو متوجه میشهوقتی میدوعه میگم ندو‌متوجه میشه وگوشاشم گاهی اوقات دیدم میگیره اما ن زیاد البته انگشتتو بیشتر میکنه تو گوشش 

ممنون خانم دکتر❤️👏🏻پسرم تماس چشمی داره کامل اگه چیزی بخواد که حالا تویخچال تو کشو جایی باشه میره ه ...

این کارها علاوه بر تقویت زبان، روی تمرکز، تعامل اجتماعی و حتی اعتمادبه‌نفس بچه هم تأثیر میذاره.

1️⃣ بازی تقلید صدا و کلمه

• هر چیزی که اسم یا صدای خاص داره (حیوانات، وسایل نقلیه، صداهای روزمره مثل زنگ، تلفن) رو تقلید کنید و ازش بخواید تکرار کنه.
  • مثال: شما بگید «هاپ هاپ 🐶» اون تکرار کنه.

2️⃣ کتاب‌های تصویری ساده

• کتاب‌های مقوایی با تصاویر بزرگ و شفاف انتخاب کنید.
  • ازش بخواید تصویرها رو نشون بده (بگو کجاست گربه؟) یا شما اسم ببرید اون تکرار کنه.

3️⃣ بازی اشاره و انتخاب

• چند وسیله جلوی بچه بذارید (ماشین، توپ، لیوان). ازش بخواید با اشاره یا اسم انتخاب کنه.
  • مثال: «توپ رو بده به مامان».

4️⃣ آواز و شعر ساده 🎶

• شعرهای کوتاه و ریتمیک با حرکات دست (مثلاً دست زدن یا بالا و پایین بردن دست) خیلی کمک می‌کنه.
  • چون بچه ریتم و حرکت رو راحت‌تر یاد می‌گیره و کلمات هم همراهش میان.

5️⃣ بازی نقش ساده

• با عروسک یا حیوانات پلاستیکی یک نمایش کوچیک اجرا کنید (عروسک می‌خوابه، غذا می‌خوره).
  • بعد ازش بخواید تقلید کنه یا خودش صدا دربیاره.

6️⃣ بازی توپ‌بازی یا نوبتی

• توپ رو بهش بدید و بگید "بفرست برای مامان"، بعد برگردونید.
  • این تمرین ساده باعث میشه مفهوم نوبت گرفتن رو یاد بگیره و ارتباط اجتماعی تقویت بشه.

7️⃣ تمرین‌های اشاره به اعضای بدن

• بپرسید «بینی‌ت کجاست؟ چشم‌هات کو؟» و خودتون هم نشون بدید.
  • وقتی یاد گرفت، ازش بخواید روی شما یا عروسکش نشون بده.

8️⃣ پانتومیم کوچک 🎭

• کارهای روزمره (خوردن، خوابیدن، دویدن) رو اجرا کنید و ازش بخواید تقلید کنه. این کار زبان بدن و درک دستورات رو تقویت می‌کنه.

💡 نکته مهم:
بازی باید کوتاه، جذاب و شاد باشه. اگر بچه علاقه نشون نداد، اصرار نکنید.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

این کارها علاوه بر تقویت زبان، روی تمرکز، تعامل اجتماعی و حتی اعتمادبه‌نفس بچه هم تأثیر میذاره.1️⃣ ب ...

چشم،یه دنیاممنون از شما خانوم دکتر 👏🏻👏🏻❤️❤️❤️